Sammanfattning

bitiba.se erbjuder ett stort och variationsrikt sortiment av djurfoder och djurtillbehör till hundar och katter – naturligtvis till marknadens lägsta priser. Hos oss går kvalitet och låga priser hand i hand.

Betalningar

Tilldelningstid (cookietid)

30 Dagar

Länkar

bitiba.se Affiliate Programme Agreement

I. Villkor

Detta avtal för affiliate-programmet innehåller de villkor som gäller för ditt deltagande i bitiba.se affiliate-program.

bitiba GmbH (hädanefter "bitiba") ger dig som bitiba-affiliate (nedan kallad affiliate) möjligheten att marknadsföra deras produkter med hjälp av reklambanners etc.

II.             Ansökningsförfarande

  1. Du kan delta i bitiba affiliate-program om du är minst 18 år gammal och har full juridisk kapacitet.
  2. För att påbörja registreringsprocessen måste du skicka in en ifylld ansökan till bitiba, som sedan kommer att utvärdera ansökan och meddela dig så snart som möjligt om din ansökan har blivit antagen eller avslagen.
  3. bitiba förbehåller sig rätten att avslå ansökningar från partnerwebbplatser som de anser vara olämpliga eller opassande.

III.            Affiliate-partnerns skyldigheter

  1. Affiliaten garanterar att inte bryta mot tillämplig lag, i synnerhet att inte bryta mot några bestämmelser angående upphovsrätt, konkurrens, dataskydd, telemedia eller varumärkeslagar, särskilt när hen köper annonsutrymme från leverantörer som Google AdWords, Yahoo, bing etc. Affiliaten garanterar även att på första begäran undanta bitiba från alla anspråk från tredje part. Följande villkor kommer därför att gälla:
  2. Affiliaten förbinder sig att avstå från:

aa) att annonsera hos leverantörer som Google Adwords, Yahoo, bing etc. där domänen bitiba.se är synlig eller där det finns en direktlänk till bitiba.se.

bb) använda ordet "bitiba" i annonstexten när hen använder leverantörer som Google AdWords, Yahoo, Bing, etc., eller att boka reklam med varumärket "bitiba".

cc) visa annonser hos leverantörer som Google Adwords, Yahoo, Bing etc. inom deras "innehållsnätverk", för att säkerställa att en annons inte visas på grund av lagligt skyddade sökord.

dd) använda termer ur följande negativa lista (se nedan III.1b) hos leverantörer som Google Adwords, Yahoo, Bing etc. för att visa annonser som leder till landningssidor med bitiba-produkter eller som direkt vidarebefordrar till domänen bitiba.se.

  1. Affiliaten är skyldig att ange kampanjnegativa ord som ska uteslutas i varje enskild kampanj, för att undvika visning av annonser från relaterade, brett matchade sökord.

Bitiba-affiliaten åtar sig att lägga till termerna ur negativlistan nedan till sina konton hos leverantörer som Google Adwords, Yahoo, Bing, etc. Varje term ska läggas till som "negativt sökord" (negativa brett matchade) i varje annonskampanj för att förhindra att annonser visas på grund av "bred matchning".

Negativlista:

petshop

Pets at Home Monster Pet Supplies Pet Supermarket

Pet Planet Medic Animal Viovet

GJW Titmuss Petshop Bowl Pet Meds Petzilla Seaspets

  1. Affiliate retargeting-aktiviteter är föremål för samtycke från bitiba och är inte tillåtna om de inte är godkända i förväg. Affiliaten samtycker till att kontakta bitiba via onlinemarketing@zooplus.se för att begära tillstånd innan någon retargeting-aktivitet körs. bitiba förbehåller sig rätten att vägra tillstånd och är inte skyldig att ange någon anledning. bitiba förbehåller sig rätten att när som helst avbryta retargeting-aktiviteter.
  2. Det är förbjudet att integrera bitiba-reklam på affiliatens Facebooksidor om det inte har medgivits innan. Affiliaten samtycker till att kontakta bitiba via onlinemarketing@zooplus.se för att begära samtycke innan bitiba-annonsering integreras på hens Facebook-sidor. bitiba förbehåller sig rätten att vägra tillstånd och är inte skyldig att ange någon anledning.
  3. Affiliatens post view-aktiviteter kräver samtycke från bitiba och är inte tillåtna om inte de inte är godkända i förväg. Affiliaten samtycker till att kontakta bitiba via onlinemarketing@zooplus.se för att begära samtycke. bitiba förbehåller sig rätten att vägra tillstånd och är inte skyldig att ange någon anledning. bitiba förbehåller sig rätten att när som helst avbryta retargeting-aktiviteter. Om bitiba ger sitt samtycke är affiliaten skyldig att länka till den högtrafikerade landningssidan, speciellt skapad för bitiba-partners i post view. bitiba kan när som helst förbjuda post view-aktiviteter.
  4. Affiliaten ansvarar för innehållet och driften av sin webbplats och för korrekt integration av bitibas reklammaterial på sin registrerade webbplats.
  5. Formatet på reklammaterialet kommer att definieras och skapas av bitiba. Affiliaten åtar sig att integrera reklammaterialet, utan några som helst ändringar, på sin webbplats. Eventuella ändringar måste diskuteras med bitiba i förväg och kräver skriftligt medgivande från bitiba. bitiba förbehåller sig rätten att ersätta reklammaterial och banners när som helst och att förnya eller skriva över dem inom en given uppsägningstid. Bitiba informerar affiliaten om eventuell överskrivning av standardbanner.
  6. Affiliaten samtycker till att ta bort all reklam från sin webbplats om så begärs av bitiba.
  7. Affiliaten samtycker till att avstå från att använda triple banners, där flera banners visas inom en placering.
  8. Affiliatens reklammedia är registrerad på bitiba affiliate program-portalen. Affiliaten har inte tillåtelse att använda någon ytterligare webbplats eller e-post som ett reklammedium utan föregående godkännande från bitiba.
  9. Vid reklam från mobila webbsidor får endast de banners som finns tillgängliga från bitiba användas. Affiliaten får inte använda SMS och MMS som reklammedium om hen inte har fått skriftligt medgivande i förväg från bitiba.
  10. Affiliaten samtycker till att inte skicka, överföra och/eller distribuera oönskad post eller skräppost eller någon kommunikation, inklusive e-post, som på något sätt antyder eller insinuerar att bitiba var avsändare eller sponsor för sådan kommunikation, upphandlade sådan kommunikation eller förmådde dig att skicka sådan kommunikation. Dessutom kommer du att identifiera dig själv (affiliate) som avsändare av kommunikationen och säkerställa att kommunikationen INTE innehåller ett falskt avsändarnamn och INTE har en falsk eller vilseledande ämnesrad. Mottagaren måste i förväg ha samtyckt till att ta emot meddelanden och kommunikation som nämner eller främjar bitiba.
  11. Webbplatsen bitiba.se eller delar av webbplatsen får inte inkorporeras eller bäddas in i någon webbplats eller kommunikation av något slag.
  12. Varje användares klick på länkar som finns på bitibas reklammaterial på bitiba-affiliatorns webbplats måste vidarebefordras direkt till bitiba-butiken.
  13. Affiliaten måste kunna komma åt sin hemsida hela tiden så att alla ändringar kan genomföras omedelbart, även med mycket kort varsel.
  14. Affiliaten har åtagit sig att följa alla varumärkesrättigheter. Det krävs för att säkerställa att inga kränkningar eller intrång i någon tredje parts rättigheter begås i bitibas namn, inklusive men inte begränsat till varumärken som säljs via bitiba.se. Affiliaten håller bitiba skadeslös mot eventuella anspråk från tredje part, juridiska kostnader till följd av varumärkesintrång och andra immateriella intrång.
  15. Såvida inte skriftligt tillstånd erhålls i förväg från bitiba får affiliaten endast använda bitibas varumärken och upphovsrätter enligt avtal.
  16. Utseendet på affiliatens webbplats får inte antyda att det är en juridisk representation av bitiba och den bör inte heller förmedla en avsiktsförklaring på bitibas vägnar.
  17. Affiliaten får inte använda avtalsförhållandet med bitiba för reklamändamål eller använda bitiba som referens utan föregående skriftligt medgivande från bitiba.
  18. Affiliatens webbplats måste följa alla tillämpliga lagstadgade bestämmelser inklusive dataskyddslagar för de marknader där den är verksam.
  19. Affiliatens webbplats får inte annonsera eller stödja olaglig verksamhet positivt, och den får inte heller göra diskriminerande uttalanden om följande ämnen: alla former av våld, pornografi, sex, religion, nationaliteter, funktionshinder, sexuell läggning, ålder, politiska och religiösa problem, erotiska ämnen, hasardspel eller banner farms. Det är också förbjudet att skapa länkar eller metataggar till sådant innehåll.
  20. Affiliaten måste säkerställa att rättsliga krav, särskilt dataskydds- och konkurrenslagstiftningskrav, uppfylls. I synnerhet måste en affiliate som integrerar produktdataflöden på sin webbplats eller annonserar dem på Google Shopping se till att grundpriserna och all annan obligatorisk data från flödet alltid visas fullständigt och korrekt.
  21. Affiliaten samtycker till att ersätta bitiba för eventuella skador som uppstår om och i den mån affiliaten bryter mot relevanta rättsliga krav, i synnerhet  German Price Indication Directive (konsumentskydd i samband med prismärkning av varor).

IV.          Kompensation

  1. Affiliaten kommer att få en provision för varje beställning som görs via hens annonsering av bitiba, enligt föreskrifter i affiliate-nätverket. bitiba förbehåller sig rätten att ändra provisionsnivån.

Provisioner bestäms efter eget gottfinnande av bitiba. bitiba förbehåller sig rätten att endast återbetala "giltiga beställningar". En "giltig order":

  1. får inte avbokas eller returneras efter den giltiga perioden i enlighet med bitibas returpolicy;
  2. får inte göras genom förbjudna reklamaktiviteter som anges i detta avtal eller utan samtycke från mottagaren, om det krävs enligt lag;
  3. får inte vara bedräglig på något sätt, inklusive men inte begränsat till annonskapning;
  4. får inte skapas för kommersiella ändamål; ett kommersiellt syfte ges särskilt när man vet att kunden är en återförsäljare (t.ex. köparen är ett företag) eller om beställningarna visar att kunden inte köper varor i normala hushållsmängder;
  5. får inte på annat sätt bryta mot de allmänna villkoren i bitiba shop.
  6. bitiba standardperiod för post view-cookies är 30 dagar och 24 timmar. bitiba förbehåller sig rätten att när som helst justera periodens varaktighet.
  7. En beställning måste göras inom 30 dagar efter klicket på en annons. Om tiden mellan klick och beställning är längre än 30 dagar utgår ingen ersättning.

4. bitiba åtar sig att vid behov kontrollera ej spårad försäljning mot upplupen försäljningsstatistik och att betala ersättning i upp till tre månader efter transaktionsdatum.

5. Om en affiliate bryter mot dessa villkor har bitiba tillåtelse att stänga av affiliaten och hålla inne all öppen provision från de föregående 4 veckorna.

V.            Kontraktets varaktighet / uppsägning av kontrakt

  1. Detta kontrakt mellan bitiba och affiliate gäller på obestämd tid.
  2. Både bitiba och affiliaten kan säga upp detta kontrakt med 7 dagars uppsägningstid. Uppsägningen ska ske skriftligt. Rätten till extraordinär uppsägning av avtalet påverkas inte. bitiba har rätt att utöva extraordinär uppsägning av avtalet om affiliaten bryter mot artikel III.
  3. Efter uppsägning av avtalet måste affiliaten omedelbart radera allt reklammaterial eller information som mottagits från bitiba.

VI.           Slutbestämmelser

  1. bitiba har rätt att ändra villkoren när som helst. Affiliaten kommer att meddelas om eventuella ändringar via e-post. Affiliaten kan lämna in en skriftlig invändning inom 30 dagar och säga upp sig från bitibas affiliate-program. Om det inte finns några invändningar eller avtalsuppsägningar inom 30 dagar anses de nya villkoren vara accepterade.
  2. Detta kontrakt är föremål för tysk lag, med undantag för FN:s försäljningsundantag i FN:s internationella köplag (CISG)
  3. München är exklusiv plats för jurisdiktion för alla tvister som uppstår från detta avtal.
  4. Det finns inga muntliga underordnade avtal. Ändringar och tillägg till detta avtal måste vara skriftliga. Detta gäller även för ändring och upphävande av denna klausul.
  5. Skulle någon bestämmelse i detta avtal vara ogiltig eller omöjlig att verkställa, kommer det inte att påverka giltigheten av de andra bestämmelserna i detta avtal. bitiba och bitiba affiliaten kommer att försöka ersätta den ogiltiga eller icke verkställbara bestämmelsen med en ny bestämmelse som juridiskt och ekonomiskt är så nära den ogiltiga/icke verkställbara bestämmelsen som möjligt. Detsamma gäller eventuella juridiska kryphål.