Overzicht

Hairlust is een Deens haarverzorgingsmerk dat zich richt op het verbeteren van natuurlijke schoonheid met een focus op duurzame, innovatieve producten en transparantie van ingrediënten. Het premium merk is steeds populairder aan het worden in Nederland.

Betalingen

Toewijzingslengte (cookietijd)

30 Dagen

Terms & Conditions voor HairLust

SEO

 • Affiliates wordt verzocht de ad copy die in de zoekmachine resultaten verschijnt te updaten, om te zorgen dat deze overeenkomt met de nieuwste Hairlust producten, aanbiedingen, foto’s, etc.

PPC Policy

 • Merknaam bieding beperkingen zijn van toepassing op het Hairlust programma. Het is niet toegestaan om “Hairlust” als merknaam te gebruiken als keyword.
 • Affiliates worden verzocht om niet te bieden op het merk of het merk plus algemene termen of ELKE andere afleiding of spelfout; dat wil zeggen: Hair Lust, Haarlust.
 • Affiliates mogen ook niet bieden op termen waar Hairlust voorkomt in de onbetaalde top 3 voor algemene termen en niet boven hun eigen PPC activiteit. Om broad match problemen te voorkomen, dien je beperkte termen als negative keywords op te nemen in al je PPC campagnes voor Hairlust.
 • Affiliates worden verzocht om geen enkel domein dat eigendom is van Hairlust te gebruiken als hun display URL voor PPC. Dit bevat maar is niet beperkt tot www.thehairlust.be, www.thehairlust.com, www.thehairlust.nl, www.hairlust.nl, and www.hairlust.be.
 • Affiliates die Hairlust willen promoten via PPC door gebruik te maken van een landingspagina moeten eerst contact met ons opnemen. PPC affiliates die zich aanmelden voor het Hairlust programma zonder eerst contact op te nemen om hun promotie te bespreken kunnen verwachten dat hun aanvraag wordt afgewezen.
 • Affiliates die in strijd met deze voorwaarden handelen, kunnen verwachten dat hun commissies geweigerd worden en kunnen onmiddellijk uit het programma worden gezet.
 • Het Hairlust programma heeft ook een zero-tolerance beleid ten aanzien van CSS providers - publishers die CSS gebruiken zullen worden geschorst van het programma en alle commissies zullen worden geweigerd totdat de listings zijn verwijderd.

Domein beperkingen

 • Affiliates worden verzocht geen domeinen te registreren die lijken op of een verkeerde spelling zijn van ons merk, elke activiteit van deze aard op de campagne zal resulteren in het weigeren van commissies en het terughalen van het domein.

Creatief

 • Affiliates worden verzocht om alleen de beschikbare creatieve elementen binnen hun affiliate account te gebruiken in hun promotie van HairLust. Neem contact met ons op als er extra formaten of afbeeldingen zijn die je zou willen.
 • Affiliates worden verzocht om banners niet te hard coderen in hun sites, zodat updates van het creatieve materiaal dat beschikbaar is via Affiliate Window automatisch meteen een effect zal hebben.

Kennisgeving en Actie

 • Affiliates gaan ermee akkoord actie te ondernemen en elk verzoek te verhelpen om terug in overeenstemming te komen met de Hairlust programma voorwaarden binnen 7 werkdagen. Uitzonderingen op deze regels zijn naar goeddunken van de Affiliate Account Managers.

Schending van voorwaarden

 • Hairlust behoudt zich het recht om commissiebetalingen in te houden van elke affiliate die in strijd met deze voorwaarden handelt.