Overzicht

Kabelmix is marktleider met een groot assortiment originele Apple en Samsung accessoires. Kwaliteitsproducten tegen de beste prijs.

Betalingen

Toewijzingslengte (cookietijd)

30 Dagen

Links

Algemene voorwaarden voor Kabelmix

Kortingen en tegoedbonnen

Verlopen kortingen en vouchers moeten op de vervaldag van uw website worden verwijderd.
Verlopen kortingen en vouchers mogen op geen enkele manier aan consumenten worden meegedeeld.
Alleen officiële kortingen en vouchers die door de aangesloten accountmanager worden meegedeeld, kunnen door een aangesloten onderneming worden gepromoot.
Kortingen en vouchers mogen niet worden gepromoot als zijnde geschikt om te worden gecombineerd met een andere vorm van korting, voucher of cashback, tenzij expliciet vermeld.

 

SEO

Affiliates moeten de advertentietekst bijwerken die in de zoekresultaten van zoekmachines voorkomt om ervoor te zorgen dat deze consistent is met de nieuwste Kabelmix producten, aanbiedingen, kortingen en vouchers.

 

PPC-beleid

Houd er rekening mee dat biedbeperkingen voor merknamen van toepassing zijn op het Kabelmix programma.
Affiliates wordt verzocht niet te bieden op merk of merk plus generieke termen of ENIGE afleiding of spelfout; dat wil zeggen: Kabelmix, Kabelmix opladers.
Partners wordt verzocht geen domein te gebruiken dat eigendom is van Kabelmix als hun zichtbare URL voor PPC.
Bij het overtreden van deze voorwaarden kunnen de commissies worden geweigerd en kan het programma worden geschorst.


Domeinbeperkingen

Affiliates wordt gevraagd om geen domeinen te registreren die vergelijkbaar zijn met of verkeerd gespeld zijn voor ons merk.


Creatief

Partners wordt verzocht om bij het promoten van Kabelmix alleen advertenties te gebruiken die beschikbaar zijn in hun aangesloten account. Neem contact met ons op als u een extra bannerformaat nodig heeft.

 

Schending van voorwaarden

Kabelmix behoudt zich het recht voor om commissiebetalingen in te houden aan een aangesloten affiliate die deze voorwaarden schendt.