Overzicht

Yours Clothing heeft een fantastische collectie dameskleding in de maten 44-68. Wij geloven we dat mode voor iedereen is, ongeacht leeftijd, vorm of kledingmaat. Onze grote maten-dameskleding is uniek, comfortabel en helemaal on trend!

Betalingen

Toewijzingslengte (cookietijd)

30 Dagen

Links

Algemeen

1) Affiliatecommissie
Wij bieden de volgende affiliatecommissie aan:

Standaard:

                10% nieuwe klanten
                7% gereactiveerde klanten (niet gewinkeld in 12 maanden)
                3% bestaande klanten

Kortingscodes:

                5% nieuwe klanten
                3% gereactiveerde klanten (niet gewinkeld in 12 maanden)
                1% bestaande klanten

Specifieke en op maat gemaakte commissiestructuren zijn bespreekbaar. Alle orders worden geregistreerd zonder BTW en verzendkosten.

2) Affiliatekeuringen
Yours Clothing staat open voor alle type affiliates en moedigt iedereen met interesse aan om zich aan te melden. We zijn specifiek op zoek naar websites die er goed uit zien en ons merk vertegenwoordigen. Wij werken niet met sites die pornografische content weergeven of van beledigende aard zijn.

3) Validaties
Orders worden gevalideerd tussen 30 en 45 dagen na de transactiedatum. Dit is zodat we rekening kunnen houden met onze retourneerperiode. Ongetrackte sales worden dan ook meegenomen in de boordeling, zolang deze vallen in de periode die gekeurd wordt.
Voorbeeld:         transactiedatum: 1 januari
                        einde retourneerperiode: 1 februari
                        keuringen: 1-15 februari

4) PPC
Het bieden op merk is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van Yours Clothing. Alle merk- of catalogusnamen moeten als negatieve waarde worden toegevoegd or uitgesloten worden. Het is niet toegestaan om op variaties van de merknaam Yours Clothing te bieden. Het is niet toegestaan om je eigen bedrijfsnaam, handelsmerken, productnamen, etc., te gebruiken in combinatie met de Yours Clothing merk- of productnaam. Het gebruik van het Yours Clothing merk als verlenging van je eigen URL is eveneens niet toegestaan.

5) Kortingscodes
Kortingscodes die direct op onze website worden weergegeven, mogen gebruikt worden. Een code die in een pop-up zichtbaar is, mag niet worden gebruikt. Yours Clothing heeft het recht om een verzoek in te dienen om incorrecte codes, of codes die niet voor het affiliatekanaal zijn. Het weergeven van codes waar geen toestemming voor is resulteert in het afkeuren van orders en mogelijke verwijdering van het programma.

Yours Clothing heeft het recht om iedere affiliate van het programma te verwijderen indien algemene voorwaarden overtreden worden.

Als je vragen hebt, neem dan contact op met Shanna Alderliesten (NL/EN), Yours Clothing affiliate marketing specialist (shannaalderliesten@yoursclothing.co.uk).