Oppsummering

Outnorth er Skandinavias ledende nettbutikk innen friluftsliv og outdoor. Vi har siden starten i 2005 levert over 2 millioner ordrer. Outdoor-markedet vokser og målet vårt er å fortsette med å være den ledende aktøren – gjerne med hjelp av dere.

Betalinger

Attribusjon periode (cookie-lengde)

20 dager

Lenker

Definisjon av policy Ja Nei Ytterligere informasjon
Hvis publishere markedsfører deg via PPC, vil de ha rett til full provisjon?
Hvis publishere lenker direkte til ditt nettsted fra søkemotorer, vil de få full provisjon?
Hvis publishere bruker ditt merkenavn i sin display-URL, vil de få full provisjon?
Hvis publishere bruker ditt merkenavn i sin betalte søketittel og beskrivelse, vil de få full provisjon?
Hvis publishere legger til merkenavnet ditt i sine negative nøkkelordlister, vil de få full provisjon?
Hvis publishere viser annonsene sine når merkenavnet ditt eller variasjoner av merkenavnet ditt legges inn som søkeord, vil de få full provisjon? (f.eks. vodafone, voda fone)
Hvis publishere viser annonsene sine når feilstavinger av ditt merkenavn legges inn som søkeord, vil de få full provisjon? (f.eks. vodofone)
Hvis publishere viser annonsene sine når merkenavnet ditt og et annet ord legges inn som søkeord, vil de få full provisjon? (f.eks. Vodafone Mobile)
Har du en begrenset gruppe publishere som kan tjene provisjon på salg som genereres av merkerelaterte ord?
Når det gjelder avtalt publisher-betalt søkeaktivitet, får publishere betalt for salg som genereres fra de følgende søkemotorene?
Google
Yahoo
Bing
Annet
Er det noen bestemte søkeord (nøkkelord) hvor salg fra publishernes PPC-annonser ikke kvalifiserer for provisjon?Outnorth
Dersom publishere plasserer shopping-annonser på en søkemotor og lenker direkte til ditt nettsted, er de berettiget til å få full provisjon?
Dersom publishere plasserer shopping-annonser på en søkemotor, slik som en Comparison Shopping Service (CSS), må denne aktiviteten spores i en separat, spesifikk publisher-konto?