Overzicht

BABOR staat voor professionele huidverzorging hoogwaardige cosmetica "Made in Germany". We bieden regelmatig nieuwe acties en promoties aan in de shop. Een ruime keuze aan reclamemiddelen en 12% standard-commissie, 15% commissie vanaf 90€ aankoopwaarde

Betalingen

Toewijzingslengte (cookietijd)

60 Dagen

Links

Babor is fabrikant van professionele, luxueuze huidverzorging

Het merk staat voor exclusiviteit en luxe. De partners moeten bij het merk passen en aan bepaalde esthetische eisen voldoen. We zijn op zoek naar affiliates op het gebied van beauty & wellness, lifestyle, mode, luxe, etc. Ook andere affiliates zijn mogelijk, zolang de presentatie van het merk tot zijn recht komt.

Richtlijnen voor affiliates: Zoekmachinemarketing is toegestaan. De speciaal voor affiliates ingestelde homepage-URL mag als display- en bestemmings-URL worden gebruikt. In alle zoekmachines mag in elk geval niet op het merk, merkvariaties, verkeerde schrijfwijzen of woordcombinaties worden geboden (geen brand-bidding; geen gebruik van de URL als display- en bestemmings-URL).
In het geval van niet-naleving van deze richtlijnen behoudt BABOR zich het recht voor om de partnership met de betreffende affiliate te beëindigen.