Sammanfattning

tyg.se erbjuder ett stort sortiment av över 30 000 artiklar inom tyg, ull, sy och hantverksaccessoarer. Kreativa människor kan hitta allt för att sy, stickning och DIY.

Betalningar

Tilldelningstid (cookietid)

30 Dagar

Länkar

tyg.se förbehåller sig rätten att vägra partner.

Partners vars sidor har våldsförbättrande, sexistiskt, rasistiskt eller stötande innehåll kommer inte att accepteras. Följande speciella fall är inte tillåtna: otillräckligt avtryck, tvångssystem, lagnät, Betalningsmail. Endast kuponger som är explicit godkända för affiliate-marknadsföring kan användas. Sökmaskinmarknadsföring är endast tillåten i begränsad utsträckning. Förbjudna är varumärkesbud och direkta länkar. Om du är osäker, vänligen kontakta oss i förväg.

Partnerprogrammet för tyg.se erbjuder dig attraktiva möjligheter att tjäna pengar på din webbplats. Programmet ger olika typer av reklammaterial. För att delta i affiliateprogrammet måste du först registrera dig. Registrering och deltagande är helt gratis.

Ersättning
Personlig informatio

E-postadressen till ditt utgivarkonto måste antingen överensstämma med informationen på din webbplats eller tillhör domänen på din webbplats (URL se ovan, till exempel info@website.xy).