Overzicht

myposter biedt foto's op diverse materialen zoals posters, canvas en (acryl)glas aan. Naast wanddecoratie kun je bij ons ook professionele fotoboeken, trendy fotoboxen en retro fotoafdrukken bestellen.

Primaire regio

Nederland

Voorwaarden

Uitgesloten:
Partners met onwettige, politieke, gewelddadige, pornografische en/of illegale inhoud zijn uitgesloten van deelname aan het affiliate programma

Als een partner dit overtreedt, zal dit resulteren in de onmiddellijke beëindiging van de samenwerking en de annulering van alle verkopen. Dit geldt ook voor een schending van de algemene voorwaarden van myposter.

SEM-voorwaarden
Alle SEM-maatregelen zijn verboden. Overtredingen leiden tot een uitsluiting van ons programma, tevens worden overeenkomstige verkopen geannuleerd.

Advertentiemateriaal
Het is alleen toegestaan om de advertentiematerialen te gebruiken die beschikbaar worden gesteld via ons partnernetwerk. Het is niet toegestaan om de grafische weergave te wijzigen.

Datafeed:
Het is niet toegestaan ​​om de datafeed van myposter buiten je eigen website om te gebruiken (op platforms van derden zoals Google Shopping).

Ook niet toegestaan zijn:
- Betaalde e-mailsystemen
- Banner netwerken
- Couponpagina's
- Postview-verkeer
- Gebruik van zogenaamde "gedwongen klikken"
- Manipulated trackings