Summary

atelier GOLDNER on postimyyntiyritys, joka jo vuosikymmenten ajan on edustanut laadukasta, hyvin istuvaa ja mukavalta tuntuvaa naisten muotia. Kannustavana palkkiona 10 % jokaisesta tilauksesta. Ostoskorin arvo on keskimäärin 100–150 euroa.

Payments

Attribution Period (Cookie Length)

30 Days

Links

Olet täysin vastuussa verkkosivustosi perustamisesta, toiminnasta ja ylläpidosta samoin kuin kaikesta sivustollasi julkaistavasta aineistosta. Tämä vastuu koskee erityisesti sivustosi teknistä hallinnointia sekä siihen vaadittavia teknisiä järjestelmiä. Sinun tulee taata, ettei sivustollasi esitetä pornografista, väkivaltaista (seksuaalinen väkivalta tai ihmisten tai eläinten tappaminen) tai ihmisiä syrjivää materiaalia, loukkaavaa, ekstremististä, poliittisesti radikaalia tai alaikäisille vahingollista sisältöä, huumeiden tai aseiden vähättelyä tai ihannointia tai epäsopivaa kielenkäyttöä (seksuaalista tai karkeaa kieltä, jumalanpilkkaa tms.) sekä ettei sivustollasi ole linkkejä sivustoille, joilla on edellä kuvatun kaltaista sisältöä.

Sivustosi mainoksissa hakukoneiden mainospaikoilla tai sponsoroiduissa linkeissä, maksetuissa ilmoituksissa, avainsanamarkkinoinnissa, avainsanakohdistuksessa (esim. GoogleAdwords) eri palveluntarjoajilla (esim. Google, Yahoo, Bing) tulee huomioida, ettei ilmoitustekstissä eikä ilmoitusten otsikoissa saa käyttää sanoja ”Atelier Goldner” tai ”ateliergs.fi". Atelier Goldner in brändiavainsanojen suora tarjoaminen ei ole sallittua. Mikäli edellä esitettyjen rajoitusten noudattamista laiminlyödään, on Atelier Goldner Schnitt oikeutettu irtisanomaan kumppanuuden välittömästi ja peruuttamaan kaikki kyseisillä laiminlyönneillä saavutetut palkkiot. Pidätämme oikeuden mahdollisten muiden vahingonkorvausvaatimusten esittämiseen.

Mikäli edellä esitettyjen rajoitusten noudattamista laiminlyödään, on Atelier Goldner oikeutettu irtisanomaan kumppanuuden välittömästi ja peruuttamaan kaikki kyseisillä laiminlyönneillä saavutetut palkkiot. Pidätämme oikeuden mahdollisten muiden vahingonkorvausvaatimusten esittämiseen.