Summary

ABOUT YOU is de eerste online fashion shop die je werkelijk inspireert. Laat je tijdens het shoppen door onze influencers idols inspireren en vind de stijl die bij jou past. In onze shop wachten duizenden producten op jou van meer dan 2.000 merken.

Payments

Attribution Period (Cookie Length)

7 Days

Links

Goedkeuring publishers: 

Goedkeuring voor het ABOUT YOU BE affiliate programma kan alleen worden verleend na voorafgaand overleg met About You partner.programma@aboutyou.be of de Awin contactpersoon.

Uitgesloten publishers: 

  • Paid-mailer (incentivized mailers)
  • Forced click systemen 
  • Beledigende, erotische, extremistische of kindonvriendelijke inhoud op publisher websites

Social Media promotie

U hebt niet het recht om op sociale media zoals Facebook of Twitter uit naam van ABOUT YOU aanbiedingen te doen of aan te nemen of ABOUT YOU te vertegenwoordigen. Verder is het niet toegestaan op dergelijke platforms enige vorm van advertentieplaatsing (ad placement) uit te voeren die rechtstreeks naar de ABOUT YOU-website linkt, noch als pure tekst noch in samenhang met het ABOUT YOU-logo. In het geval van overtreding van dit verbod wordt de betreffende Partner met behulp van de partnerlinks uit het ABOUT YOU Partnerprogramma verwijderd en kan hij of zij geen aanspraak meer maken op provisies die op deze wijze werden gegenereerd.

Gemiste sales

Gemiste sales worden niet behandeld.

E-mail marketing 

Het versturen van commerciële uitingen vanuit Awin is alleen toegestaan als de publisher aantoonbaar compliant is conform artikel 11.7 van de Telecommunicatiewet, de richtlijnen van de ACM en de gedragsregels van Awin. De Awin Code of Conduct dient ondertekend in het bezit te zijn van Awin Benelux zodat deze ter alle tijden overdrachtelijk zijn op verzoek van de ACM.

  •  Previews moeten ter goedkeuring worden voorgelegd via de E-mail Approval Tool
  •  Bij het indienen van een preview geeft de publisher aan dat men akkoord gaat met artikel 11.7 van de Telecommunicatie wet en dat er voorafgaande toestemming van alle e-mail ontvangers is verkregen.
  • De uiting mag pas worden verzonden als de adverteerder de preview en verzending heeft goedgekeurd.
  • De publisher is zelf verantwoordelijk voor eventuele consequenties die worden opgelegd als men zich schuldig heeft gemaakt aan het versturen van spam, of het versturen van een commerciële uiting zonder toestemming van de adverteerder.

Indien een mailing zonder goedkeuring van Awin/ About You is verstuurd, zullen de gezette sales voor deze desbetreffende mailing worden afgekeurd.

  • Mailpartijen: Alleen emailadressen die via een opt-in zijn verkregen en die compliant zijn verkregen volgens de ACM (OPTA) regulering mogen gebruikt worden.
  • Naast dat alle uitingen vooraf bij de adverteerder/account manager ter goedkeuring moet worden voorgelegd, dienen de uitingen inclusief vermelding van de datum van verzending, het aantal adressen, de sender en de subjectline te zijn. Voor elke resend dient opnieuw goedkeuring te worden gevraagd. Wanneer hier geen sprake van is, heeft de adverteerder de mogelijkheid om de hieruit voortgekomen sales af te keuren en dus niet te vergoeden.