Summary

pneushop.cz by Delticom AG, Evropský nejv?tší online obchod s pneumatikami - Pneumatiky velmi výhodn? - Top kvalita, jednoduché a pohodlné

Payments

Attribution Period (Cookie Length)

30 Days

Links

Pneushop CZ Affiliate Programme

pneushop.cz by Delticom AG

 

Delticom - s profilem k úspěchu

Delticom, v Evropě vedoucí internetový obchod s pneumatikami, byl založen v roce 1999 v Hannoveru. Firma nabízí soukromým zákazníkům a obchodníkům v 128 online obchodech ve 42 zemích ojediněle široký sortiment pneumatik pro osobní vozidla, motocykly, trasportéry, nákladní vozidla, autobusy, speciální pneumatiky, pneumatiky pro kola, kompletní kola (přednamontované pneumatiky na ráfky), vybrané náhradní díly a příslušenství pro osobní vozidla, motorové oleje a baterie.

Na nezávislé testové platformě Testovanipneumatik.com obdrží zákazníci neutrální pomoc při rozhodování, než si z více než 100 značek pneumatik a 25.000 modelů budou moci vybrat vhodné pneumatiky. Dodání probíhá dle přání zákazníka buď přímo domů, nebo na jednoho z více než 34.000 celosvětových servisních partnerů, s kterými Delticom kooperuje a kteří umožní přímé dodání pneumatik na Vaši adresu k montáži na vozidlo zákazníka - nebo na jinou požadovanou adresu.

V obchodní oblasti pro velkoobchod prodává Delticom pneumatiky na velkoobchodníky v tuzemsku i v zahraničí.

 

Výhodné ceny, ohromný výběr a top kvalita přesvědčili celosvětově již 6,2 miliónů spokojených zákazníků.
Mějte prospěch z našeho rostoucího potenciálu a buďte partnerem pneushop.cz programu.

 

Výhody na první pohled:

  • Jednoduché a pohodlné online objednávání 24 hodin denně
  • Pneumatiky za nízké ceny
  • Cena pneumatiky včetně DPH + poštovného
  • Více než 100 značek pneumatik a více než 25.000 typů pneumatik
  • Přes 200 montážních partnerů
  • Mnoho druhů možností plateb

 

 

Reklamní prostředky:
V našem partnerském programu (Affiliate program) jsme zapojili velký počet atraktivních reklamních prostředků.
Zájímavostí mezi těmito reklamními prostředky je náš konfigurátor pneumatik. Tento konfigurátor konvertuje velmi přesně, protože umožňuje exaktní vyhledávání pneumatik a tím zkracuje cestu nákupu pro zákazníky. Tento reklamní prostředek je k dispozici i ve verzi 'white label', tzn. můžete ho dle libosti přizpůsobit v barvě a ve formě na Vaši webovou stránku.

Aby jste mohli Vašim uživatelům umožnit co nejjednodušší nákup, využijte nejlépe našich úspěšných vyhledávacích nástrojových lišt pro pneumatiky, které můžete nastavit přímo na zimní popř. letní pneumatiky (dle sezóny, nejoblíbenější velikost pneumatiky: 195/65 R 15).

 

Uvolnění provizí následuje teprve až po uplynutí 30-ti denní reklamní lhůty od doby vyexpedování. Toto může trvat 4-6 týdnů. Prosíme Vás o pochopení.

Slevy přes poukázky, které nebyly oznámeny prostřednictvím programu affiliate, nebudou brány v úvahu, protože patří externí spolupráce systému Affiliates Marketing . Navíc, ani  za telefonické objednávky se nevrací částky zpět.

(Speciální podmínky na vyžádání.)

Máte-li otázky či připomínky k našemu partnerskému programu, jednoduše nám napište email na zanox@delti.com.

 

 

pneushop.cz by Delticom AG, Europe's leading online tyre retailer, with 128 online shops in 42 countries, offers its customers an unequalled assortment of excellently priced tyres (for cars, motorcycles, trucks etc.) and replacement car parts.