Summary

cauciucuridirect.ro by Delticom, in Europa cu cele mai mari vanzari online de cauciucuri - Cauciucuri la preturi mic - Topul calitatii, simplu si fara complicatii

Payments

Attribution Period (Cookie Length)

60 Days

Links

Cauciucuridirect RO Affiliate Programme

cauciucuridirect.ro by Delticom AG

 

Delticom -  profil pentru reusita

Delticom, liderul european al vanzarilor de cauciucuri online, a fost infiintat in 1999 in Hannover. Interprinzatorul  ofera clientilor persoane fizice si juridice o diversitate a produselor in 128 de magazine online din 42 de tari. Ca de exemplu: cauciucuri auto, de motocicleta, de camionete de autobuz, cauciucuri speciale, cauciuri pentru biciclete si roti
complete (cauciucuri montate pe jante), piese de schimb si accesorii pentru automobile, ulei de motor si baterii.

Pe platforma independenta  de testare Testcauciucuri.com clientii primesc un ajutor neutru, pentru a se decide auspra celor peste 100 de marci de cauciuri si peste 25.000 de modele. La cerinta clientului se poate livra direct la el acasa, sau  la unul din cele 34.000 de parteneri service auto din toata lumea, cu care Delticomul coopereaza oferind clientilor o livrare directa
a cauciucurilor la adresa lor si permite  monteze acestora pe automobilele personale,  sau livrarea la o cu totul alta adresa.

Ca si domeniu de afaceri, Delticom-ul vinde cauciucuri firmelor mari din  Germania si tarilor externe.

 

Preturile mici, diversitatea imensa si calitatea de top au convins deja 6.2 mil de clienti din intreaga lume si i-au facut multumiti. Profitati de potentialul nostru de crestere si deveniti partener in programul cauciucuridirect.ro.

 

Avantajele (cuprins rapid):

  • simplu si confortabil de a comanda online non stop
  • cauciuri la preturi incredibil de mici
  • preturile cuprind TVA  si costurile de transport
  • mai mult de 100 de marci de cauciuri si peste 25000 de modele
  • peste 200 de statii de montaj partenere
  • multe modalitati de plata

 


Reclama :
In programele noastre afiliate avem inclus un numar mare de modalitati atractive de publicitate.
Cea mai mare importanta din  aceste modalitati de promovare este Configuratorul de cauciucuri. Acest configurator impresioneaza foarte puternic, deoarece permite cautarea exacta  a cauciucului si in acest mod scurteaza drumul de
cautare a clientului. Acest produs publicitar este disponibil si in varianta alba, in acest fel il veti putea atasa in culoarea si forma dorita paginii dumneavoastra.
Pentru a simplifica cumpararea, folositi cel mai bine cutia noastra de succes pentru cautare a cauciurilor , deoarece este setata direct pentru cauciuri de iarna/vara (in functie de sezon si modelul cel mai frecvent cautat de cauciuc : 195/65 R15).

 

Darea comisioanelor se va face doar dupa ce expira cele 30 de zile de drept de inapoiere, dupa iesirea din depozit. Asta va putea dura, de regula, de la 4 pana la 6 sapt. Va rugam sa aveti intelegere.

Reduceri prin vouchere, ce nu au fost anuntate prin programul de afiliati nu vor fi luate in considerare, deoarece acestea apartin de cooperarile externe sistemului de Affiliates Marketing. In plus, nici comenzile telefonice nu se ramburseaza.

(Conditii speciale la cerere.)

Pentru intrebari sau sugestii a programelor afiliate, va rugam sa ne trimiteti un mail la awin@delti.com

 

cauciucuridirect.ro by Delticom AG, Europe's leading online tyre retailer, with 128 online shops in 42 countries, offers its customers an unequalled assortment of excellently priced tyres (for cars, motorcycles, trucks etc.) and replacement car parts.