Sammanfattning

Lyko är en av Nordens ledande multi-channel retailers inom hårvård och skönhet. Vi tillhandahåller förstklassiga hårvårds- och skönhetsprodukter till förmånliga priser med snabb och fri frakt.

Primär region

Sverige

Länkar

Lyko SE Affiliateprogram

ÅTGÄRD BEHÖVS / VIKTIG INFORMATION: Detta program har migrerat till den nya Awin plattformen och det gamla programmet på zanox plattformen kommer att stängas 31 oktober. Om ni inte har gjort det redan kom ihåg att byta ut alla era existerande zanox-länkar för programmet till länkar från den nya plattformen innan 31 oktober för att undvika att ni förlorar tracking. Om ni inte uppdaterar era länkar innan 31 oktober så kommer ni inte att kunna tjäna provision längre. För mer info om hur man skapar länkar, vänligen se här: http://wiki.awin.com/index.php/FAQ_Publisher_Interface#Linking_Methods. Om ni redan har uppdaterat länkarna så kan ni bortse från detta meddelande.

 

Lyko är en av Nordens ledande multi-channel retailers inom hårvård och skönhet. Vi tillhandahåller förstklassiga hårvårds- och skönhetsprodukter till förmånliga priser med snabb och fri frakt.

Lyko erbjuder 10% provision och 8 dagars cookietid. Möjlighet till högre ersättning finns!

Cashback - 8% 

Discount Code - 5%