Sammanfattning

Hotels.com är en ledande leverantör av hotell runtom i världen, och erbjuder bokningstjänster via ett eget nätverk av lokalt anpassade webbplatser.

Primär region

Sverige

Betalningar

Cookietid

30 Dagar

Länkar

Hotels.com SE Affiliateprogram

Översikt av Hotels.coms program

Registrera dig för affiliateprogrammet på Hotels.com®

Hotels.com är en ledande leverantör av hotell runtom i världen, och erbjuder bokningstjänster via ett eget nätverk av lokalt anpassade webbplatser. Sidan är tillgänglig på fler än 35 språk och erbjuder fler än 365 000 hotell runtom i världen, med allt från oberoende hotell och välkända hotellkedjor till boenden med självhushåll och B&Bs.

Hotels.coms affiliateprogram riktar sig mot sidor som vill dra nytta av varumärket Hotels.com för att omvandla trafik till pengar. Affärsmodellen är provisionsbaserad och erbjuder en cookie-period på 30 dagar, så du kommer att tjäna provision för varje bokning som dina kunder utför.  När du har registrerat dig och slutfört den enkla implementeringsprocessen är du redo att börja tjäna pengar via Hotels.com.

Hotels.com är ett dotterbolag till Expedia, Inc.
 

 

Vad kan Hotels.coms affiliateprogram erbjuda dig?

Konkurrenskraftig provision - Hotels.coms affiliateprogram erbjuder konkurrenskraftig CPA-provision för alla bokningar.

Tillgång till affiliateverktyg som ökar din konverteringsgrad – Välj bland flera olika affiliateverktyg, med allt från erbjudande-widgets och sökbanners till dataflöden och en djuplänksgenerator, för att skapa optimerade kampanjer.

Tillgång till affiliateprogram och hotellutbud runtom i världen – Hotels.coms program ger dig tillgång till fler än 365 000 hotell i fler än 70 länder och erbjuder dig det utbud du behöver för att optimera intäkterna från din hemsida.

Internationella, flerspråkiga program - Oberoende av vilket språk din sida använder erbjuder Hotels.coms affiliateprogram flerspråkiga lösningar i flera olika valutor

Nya reakampanjer och erbjudanden varje vecka – Du får uppdaterad information om kommande kampanjer, blixtreor och säsongsreor med konkurrenskraftiga erbjudanden. Det finns alltid nya och lockande meddelanden som du kan marknadsföra.

Tillgång till utmärkt support och detaljerad rapportering – Du får support av ett särskilt team såväl som tillgång till detaljerad och avancerad rapportering. Ge dig själv analytiskt övertag för att optimera och öka konverteringsgraden samt uppnå dina mål som affiliate.

 

Kupongkoder – Marknadsför kupongkoder med konkurrenskraftiga rabattpriser som skapats exklusivt för din sida

 

 

Varför marknadsföra Hotels.com?

Hotels.com är ett starkt varumärke och en ledande leverantör av hotell runtom i världen, med allt från oberoende hotell och världskända hotellkedjor till boenden med självhushåll och B&Bs. På Hotels.com kan användare snabbt och effektivt söka efter hotell och jämföra priser, kvalitet, betyg, läge, bekvämligheter och tillgänglighet i realtid. Hotels.com strävar alltid efter att erbjuda sina kunder det bästa priset och erbjuder sina kunder en prisgaranti; om kunden hittar ett lägre pris någon annan stans så matchar Hotels.com priset. Lojalitetsprogrammet Welcome Rewards™ har nu fler än 10 miljoner medlemmar som kan få en bonusnatt* för var tionde hotellnatt de bokar*

*Det maximala värdet för din bonusnatt är det genomsnittliga priset per natt för dina tio hotellnätter.  Din bonusnatt inkluderar inte skatter och avgifter. Saldot på kontoöversikten uppdateras efter att vistelsen är slutförd.

Kunder har tillgång till 20 000 sista minuten-erbjudanden var de än befinner sig via vår anpassade mobilsida och vår mobilapp, som har hämtats fler än 40 miljoner gånger. Hotels.coms affiliates kan hämta nya appar och marknadsföra exklusiva mobilkuponger.

Registrera dig nu för Hotels.coms affiliateprogram - det självklara valet för marknadsföring av hotell.

 

*Provision ges ej vid köp av presentkort eller vid betalning med presentkort eller tillgodokvitto.