Sammanfattning

Ellos är ett av Nordens största e-handelsbolag med cirka 6 miljoner besökare på nätet varje månad. Att samarbeta med oss innebär att du samarbetar med ett starkt varumärke.

Primär region

Sverige

Betalningar

Tilldelningstid (cookietid)

30 Dagar

Länkar

Ellos SE Affiliateprogram

 

 

OBS: Ellos har pausat godkännandet av nya publicister för tillfället pga av budgetrestriktioner. 

 

Samarbeta med Ellos - ett av Nordens största E-handelsbolag

Ellos är ett av Nordens största e-handelsbolag med cirka 6 miljoner besökare på nätet varje månad. Att samarbeta med oss innebär att du samarbetar med ett stark varumärke. Välj mellan att sälja våra egna kollektioner eller en mängd kända och älskade varumärken. Hos oss finner du allt från kläder och heminredning till hemelektronik. Vårt utbud är enormt och produkterna prisvärda! En helhet som är svår att hitta någon annanstans.

Med aktiva och välgjorda kampanjer och spännande tävlingar skapar vi en levande dialog med våra kunder. Vi håller oss ständigt i framkant när det kommer till trender - så väl inom mode som inom inredning. Vi erbjuder höga provisioner och en imponerande konverteringsgrad.

Att arbeta med Ellos är alltid en god investering och ett enkelt sätt att tjäna bra pengar genom affiliate!

Fördelar med Ellos affiliate-program

- Känt varumärke

- Egna kollektioner samt märkesvaror

- Brett utbud från kläder och heminredning till teknik

- Nya annonskampanjer varannan vecka

- Hög konverteringsgrad

- Bonustrappan. Vill du gå med i bonustrappan? Kontakta Marcus Petersson (marcus.petersson@awin.com) för att se om du kvalar in.

 

OBS! Prisjämförelsesidor, rabattkodsajter och cashback/loyalty ingår ej i bonustrappan. 

Regler kring rabattkoder:

Det är INTE tillåtet att använda rabattkoder från e-mail, pappersutskick eller från någon annan reklam som Ellos skickar direkt till sina kunder. Provision kommer inte betalas för försäljning genererad med sådana rabattkoder. Det är däremot tillåtet att marknadsföra rabattkoder som Ellos kommunicerar direkt genom Awin. Ellos kan även ge utvalda affiliates möjlighet att arbeta med rabattkoder. Villkor och giltighetstid för rabattkoder måste anges tydligt.

 

Regler kring SEM:

Ellos har en helt stängd sökordpolicy. Det är förbjudet att köpa varumärket ”Ellos” eller Ellos egna varumärken ”Áhkká”, ”Close by Denim” och ”Makiash”. Det är ej heller tillåtet att köpa särskrivningar eller felstavningar på dessa ord. Det är även förbjudet att driva trafik direkt till Ellos genom köp av sponsrade länkar, oavsett ord.

Extra exponeringsmöjligheter: 

Kontakta Marcus Petersson på marcus.petersson@awin.com om ni har möjlighet att pusha Ellos med extra exponering.

 

Google Shopping Publishers

Please be advised CSS Google Shopping activity can only be run with specific written permission from the client or the Awin account manager. If it is run without this permission, any sales tracked might be rejected.