Resumé

daekonline.dk by Delticom, Europas største online-dækhandel - Superpriser på Dæk - Top kvalitet, nemt og bekvemt

Betalinger

Attributionsperiode (cookieperiode)

30 Dage

Links

daekonline.dk Affiliate program

daekonline.dk by Delticom AG

 

Delticom - succes med profil

Delticom, Europas førende dækforhandler på nettet, blev grundlagt i Hannover i 1999. Virksomheden tilbyder private og forretningskunder på 128 netbutikker i 42 lande et enestående bredt udvalg af personbilsdæk, motorcykeldæk, dæk til lette og almindelige lastbiler, busdæk, specialdæk, cykeldæk, komplethjul (dæk præmonteret på fælg), udvalgte reservedele til personbiler og tilbehør, motorolie og batterier.

På det uafhængige testforum daektest.com får kunder neutral hjælp til at tage en beslutning, inden de kan vælge det passende dæk til dem blandt de mere end 100 dækmærker og 25.000 modeller. Alt efter kundens ønske leverer vi direkte hjem til kunden, til et af de på verdensplan mere end 34.000 servicepartnerværksteder, som Delticom samarbejder med og som muliggør at dæk kan sendes direkte til dem, så de direkte kan monteres på kundens vogn - eller til en anden leveringsadresse.

Indenfor forretningsområdet engros sælger Delticom dæk til engrosforhandlere såvel hjemme som i udlandet.

 

Billige priser, et stort udvalg og fremragende kvalitet har allerede overbevist 6,2 millioner tilfredse kunder verden over. Bliv partner i vores daekonline.dk-program og få gavn af vores vækstpotentiale.

 

Her er fordelene:

  • Nem online bestillinge døgnet rundt
  • Dæk til skarpe priser
  • Dækpriser inkl. moms + forsendelse
  • Mere end 100 dækmærker og mere end 25.000 dækmodeller
  • Flere end 800 monteringspartnere
  • Mange forskellige betalingsmuligheder

Kommissionens model

  1. Coupon: 2%
  2. Bonus / cashback: 4%
  3. Content: 4%
  4. Price Comparison: 3%
  5. Performance Marketing: 3%

Reklamemidler:
I vores affiliate-program er der integreret et stort antal af attraktive reklamemidler.
Blandt disse reklamemidler er vores dækkonfigurator higlightet. Denne konfigurator konverterer utrolig kraftigt, fordi den muliggør en præcis søgning af dæk og derved forkorter kundernes købsveje. Dette reklamemiddel kan også fås som white label version, det vil sige I kan tilpasse det til dig website mht. farve og form.

For at gøre købet så let som muligt for jeres brugere, kan I bare benytte vores succesrige dæksøgningsboxe, som du direkte kan indstille til vinter- eller hhv. sommerdæk (alt efter sæsonnen, mest populære dækmål: 195/65 R15).

 

Provisionen frigives først efter at returneringsfristen på 30 dage efter lagerafgangen er udløbet. Det hele kan vare op til mellem fire til seks uger. Vi beder om forståelse.

Voucher rabatter, som ikke blev bekendtgjort via affiliates programmer vil ikke blive taget i betragtning, fordi de tilhører til det eksterne Marketing Partnere System. Også, de ordrer over telefonen vil ikke blive refunderet.

(Særlige vilkår på deres anmodning.)

Har du spørgsmål eller forslag angående affiliate-programmet, er du velkommen til at skrive en mail til zanox@delti.com.

 

daekonline.dk by Delticom AG, Europe's leading online tyre retailer, with 128 online shops in 42 countries, offers its customers an unequalled assortment of excellently priced tyres (for cars, motorcycles, trucks etc.) and replacement car parts.