Oppsummering

Ellos er en av Nordens største e-handelsvirksomheter med cirka 6 millioner besøkende på nettet hver måned. Å samarbeide med oss innebærer at du samerbeider med et sterkt varemerke.

Primærområde

Norge

Betalinger

Attribusjon periode (cookie-lengde)

30 dager

Lenker

Ellos NO affiliate-program

 

Please be advised, for now, Ellos is not approving any new publishers to the Ellos NO affiliate programme due to budget restrictions. 

 

Samarbeid med Ellos - en av Nordens største E-handelsvirksomheter

Ellos er en av Nordens største e-handelsvirksomheter med omtrent 6 millioner besøkende på nettet hver måned. Å samarbeide med oss innebærer at du samerbeider med et sterkt varemerke. Velg mellom å selge våre egne kolleksjoner eller en mengde kjente og kjære merkevarer. Hos oss finner du alt fra klær og hjeminnredning til hjemelektronikk. Vårt utvalg er enormt og produktene er prisgunstige! En helhet som er vanskelig å finne noe annet sted.

Med aktive og forseggjorte kampanjer og spennende konkurranser skaper vi en levende dialog med våre kunder. Vi holder oss hele tiden i forkant når det kommer til trender - både innen mote og innredning. Vi tilbyr høye provisjoner og en imponerende konverteringsgrad.

Å samarbeide med Ellos er alltid en god investering og en enkel måte å tjene bra penger på gjennom affiliate!

Fordeler med Ellos affiliate-program

  • Kjent varemerke
  • Egne kolleksjoner samt merkevarer
  • Bredt utvalg fra klær og hjeminnredning til elektronikk
  • Nye annonsekampanjer hver uke
  • Høy konverteringsgrad
  • Kommisjonen trapp (selg mer og få høyere prosent)

OBS! Prissammenlikningsider, rabattkoder og kampanjer er ikke inkludert i kommisjonen trapp.

 

Regler angående rabattkoder
Det er derimot tillatt å markedsføre rabattkoder som Ellos kommuniserer direkte via Awin. Ellos kan også gi utvalgte affiliates mulighet til å arbeide med rabattkoder. Vilkår og varighet av rabattkode må være tydelig frem.

NO: Søkeordpolicy

Ellos har en helt stengt søkeordpolicy. Det er forbudt å kjøpe varemerket ”Ellos” eller Ellos egne varemerker ”Áhkká”, ”Close by Denim” og ”Makiash”. Det er heller ikke tillatt å kjøpe særskrivinger eller feilstavelser av disse ordene. Det er også forbudt å drive trafikk direkte til Ellos gjennom kjøp av sponsede linker, uansett ord.

Google Shopping Publishers

Please be advised CSS Google Shopping activity can only be run with specific written permission from the client or the Awin account manager. If it is run without this permission, any sales tracked might be rejected.