Overzicht

Sport-Thieme staat sinds 70 jaar garant voor een omvangrijk assortiment kwalitatieve sportartikelen.

Betalingen

Toewijzingslengte (cookietijd)

30 Dagen

Links

Sport-Thieme NL Publishers-programma

Met 13.000 sportartikelen voor meer dan 70 soorten sport op het gebied van schoolsport, verenigingssport, fitness en therapie behoort Sport-Thieme tot de belangrijkste verzendhuizen voor sporttoestellen en sportaccessoires in Duitsland en veel belangrijke Europese landen. In Nederland behoren vele bekende instanties, verenigingen, praktijken en fitnessstudio’s tot onze klantenkring.

De wereld van de sport: ontdek nu de wereld van Sport-Thieme.

Al 70 jaar fabriceren wij kleine en grote toestellen in Duitsland, om precies te zijn in het Nedersaksische Grasleben in Duitsland en verkopen deze per catalogus, intussen meer dan 20 jaar in geheel Europa – sinds 1996 ook online. Bent u Springkasten, Matten, Gymnastiekballen, Turnstaven, Yoga, Massage, Speel-& therapieballen alles voor Kinderturntoestellen, en Kinderturnen ? Onze webshop biedt een omvangrijk, kwalitatief hoogwaardig assortiment met vele toepassingsvoorbeelden en faire prijzen voor vele soorten van sport.

Voordelen in onze sport-shop: faire prijzen en goede service

U krijgt 100 dagen recht op retour zenden en een garantie van drie jaar op alle producten. Voor seizoensartikelen kunnen wij u vaak goede condities aanbieden. U kunt alleen gemakkelijk online bestellen.