Overzicht

omoda.nl is one of the best performing shoe webshops in the Netherlands with a big shoe collection online.- Free delivery- Free return sending- no cure no pay guarantee- Extensive collection- biggest collection shoes

Primaire regio

Nederland

Betalingen

Toewijzingslengte (cookietijd)

30 Dagen

Links

Omoda NL Publishers-programma

- NIEUWE VOORWAARDEN VANAF 1 MAART 2016 -

BESCHRIJVING BEDRIJF

Omoda bied je de grootste collectie merkschoenen online en daarnaast ook een ruime collectie tassen en accessoires. Bij Omoda zijn schoenen en laarzen meer dan een product. Ze zijn een beleving op zich. Om deze beleving voor jou zo optimaal mogelijk te maken, bieden we je naast de grootste collectie merkschoenen ook de beste service in onze schoenenwebshop en in de schoenenwinkels.

Naast de webshop heeft Omoda achttien schoenenwinkels in Nederland en één in België. Ook in de filialen vind je onze grote collectie damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen van de bekende schoenen-, laarzen- en sneakermerken.

Omoda.be, Omoda.de en Omoda.fr
Sinds enkele jaren is Omoda ook actief op de Belgische, Duitse en Franse markt. Ook in deze landen wil Omoda dé aanbieder zijn van trendy merkschoenen online.

Omoda doet naast online advertising ook regelmatig aan campagnes op radio, TV en andere offline kanalen.

USP's:
- Gratis thuisbezorgd v.a. EUR 50,-
- Retourservice is gratis
- Niet goed geld terug garantie
- De nieuwste trends uit voorraad leverbaar
- Grootste collectie merkschoenen

VERGOEDING EN KEURINGSTERMIJN

Omdat we onze gewaardeerde content-affiliates beter willen belonen, zijn we per 1 april 2016 gestart met drie commissie segmenten. Deze segmenten zijn gedefinieerd op basis van bijdrage in het conversiepad van publishers. De bijdrage van iedere individuele publisher is bepaald op basis van de prestaties in het verleden.

De bijdrage wordt bepaald op basis van:

  • De recentelijkheid van het bezoek
  • De duur van het bezoek
  • De relevantie van het bezoek

De segmenten zien er als volgt uit:

  • Segment A is 6%
  • Segment B is 8%
  • Segment C is 12%

Wij volgen de resultaten op de voet. De bijdrage van iedere publisher kan gedurende het jaar toenemen of afnemen. Tijdens evaluaties kan besloten worden publishers met meer of minder bijdrage te verplaatsen naar een hoger of lager commissie segment.

Overige informatie voor affiliates:

  • Keuringstijd aanmelding: Wij streven ernaar om de aanmeldingen van affiliates binnen 5 werkdagen te beoordelen
  • Gemiddelde afkeurpercentage: 21%
  • Gemiddelde orderwaarde: €120,-

* Commissie wordt berekend op het totale betaalbedrag, exclusief BTW en exclusief verzendkosten. Bij eventuele afkeur van transacties, zullen wij transparant zijn over de reden van afkeuring.

MATERIAAL

Al het beschikbaar gestelde materiaal mag gebruik worden in overeenstemming met de affiliatevoorwaarden. Het is niet toegestaan het beschikbaar gestelde materiaal te wijzigen.

KORTINGSCODE GEBRUIK

Enkel kortingscodes die zijn verstrekt door Awin aan de affiliates mogen worden opgenomen. Codes die niet zijn gecommuniceerd via Zanox mogen niet gepromoot worden. Wordt niet aan die voorwaarde voldaan dan is dit een reden voor afkeur van sales.