Overzicht

Under Armour is nu ook online in Nederland! De grootste sensatie op sportkleding gebied opent exclusief met Zanox zijn affiliate programma.Meld je nu aan en profiteer van:8% commissieop een gemiddelde AOV van 75 euro. Gratis verzending boven de 49euro

Betalingen

Toewijzingslengte (cookietijd)

30 Dagen

Links

Under Armour NL Publishers-programma

OVER UNDER ARMOUR

ONZE MISSIE IS DUIDELIJK:

UNDER ARMOUR MAAKT JOU BETER

We zijn ooit begonnen met één T-shirt dat sporters een enorm voordeel opleverde, en uiteindelijk hebben we de wereld van sportkleding volledig veranderd. Vandaag de dag draait alles bij ons om innovatie en onze merkvisie: we willen je inspireren met functionele oplossingen waarvan je nooit wist dat je ze nodig had, maar waar je niet meer zonder kunt als je ze eenmaal hebt ontdekt.

Under Armour sponsort verschillende sporters, zoals Stephen Curry, Leigh Halfpenny, Georges St-Pierre, Jamie Roberts, Lindsey Vonn, Jordan Spieth, Michael Phelps, Gisele Bundchen en Tom Brady.  Under Armour is al de officiële leverancier van de tenues voor Tottenham Hotspur, Clermont Rugby en het nationale Rugby team van Wales. Daarbij sponsort UnderArmour ook het nationale ski-team van Oostenrijk.

Het internationale hoofdkantoor van Under Armour is gevestigd in Baltimore in de Amerikaanse staat Maryland en het Europese hoofdkantoor in Amsterdam, in het Olympisch Stadion. Daarnaast heeft het bedrijf vestigingen in Denver, Munchen, Manchester, Austin, Hongkong, Toronto en Guangzhou, in China. 

PRODUCTEN EN COLLECTIES

Under Armour heeft een breed en op elk seizoen afgestemd productassortiment voor heren, dames en kinderen.  Klanten kopen HeatGear® om koel en droog te blijven bij warm weer, ColdGear® om warm te blijven als het koud is en kiezen voor AllSeasonGear® bij gematigde temperaturen.  Het bedrijf gebruikt deze technologieën voor verschillende productlijnen:

  • Men’s Sports– American football, honkbal, basketbal, voetbal, golf, hardlopen, rugby, trainen
  • Women’s Sports– basketbal, voetbal, golf, hardlopen, fitness, trainen

KERNPUNTEN AFFILIATE-PROGRAMMA

Affiliates krijgen 8% commissie op elke door hen gegenereerde verkoop op onze website in Nederland. Daarnaast zijn er prestatiegerelateerde bonussen mogelijk in overleg. Overige programmapunten:

  • Cookietijd van 30 dagen
  • Gemiddelde ordergrootte: € 75
  • Productfeed wordt regelmatig bijgewerkt
  • Bestseller- en trefwoordenlijsten
  • Gratis Verzending. Gratis Retourneren.
  • Banners en teksten worden regelmatig vernieuwd