Overzicht

ByAlex is een Nederlands lifestyle merk voor een liefdevol thuis. Alex gelooft dat aandacht het beste is wat je jezelf en anderen kunt geven.Hoge kwaliteit producten zoals speelmatten, speelkleden, yoga matten, zitballen, (meditatie)poefjes & interieur.

Betalingen

Toewijzingslengte (cookietijd)

30 Dagen

ByAlex NL Publishers-programma

Let’s get affiliated!
Wordt onderdeel van mijn extended ByAlex family en ontvang 8% commissie!

ByAlex is een Nederlands lifestyle merk voor een stijlvol en liefdevol huis. Dat gaat over veel meer dan alleen mooie speelmatten van bijzondere stoffen. Het is een manier van leven, zodat onze kinderen veilig en verantwoord kunnen opgroeien om vervolgens zelf de wereld een mooiere plek te maken. 

Hoi! Ik ben Alex, een duurzame ondernemer die ontzettend blij wordt van het ontwerpen van mooie en hoogwaardige lifestyle producten. Die vooral ook eerlijk geproduceerd worden. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om samen te werken? Maar zit je toch vol vragen? Aarzel niet en stuur een berichtje. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op. 

xoxo, Alex

Wordt een ByAlex partner!
Zorg ervoor dat elke dag telt, laten we samen verder groeien

Liefde en geluk verspreiden terwijl je geniet van een betekenisvol leven. Kiezen voor ByAlex is kiezen voor zingeving en verbinding. Ik geloof dat aandacht het beste is wat je jezelf en anderen kan geven. Het maakt niet uit of je een social media tastemaker, een mama-blogger of gewoon een ByAlex liefhebber bent: ik wil niets liever dan dat jij een onderdeel wordt van mijn extended family! 

‘’Ik ben trots op ByAlex en kijk met positieve energie uit naar de toekomst. Er zijn zoveel gezinnen over de hele wereld die wel een moment van aandacht en echte verbinding kunnen gebruiken. Mijn missie is nog niet volbracht. xoxo, Alex’’

 

De details

Meld je aan voor het programma via de link, binnen 5 werkdagen hoor je of je bent toegevoegd aan de ByAlex Family. Voeg de branded banners, content en shopping links toe aan je site, blog of social content. Of maak foto's, video's of reviews en deel jouw ByAlex beleving.  

De voordelen

  • Je ontvangt 8% commissie op alle bestellingen die via jouw unieke links en banners binnenkomen.
  • Exclusieve en aantrekkelijke aanbiedingen, alleen voor jouw lezers en volgers.
  • Snelle uitbetaling.