Sammanfattning

Vi är Becksöndergaard: Ett danskt accessoar- och modemärke som älskar färger, glitter och unika mönster. Våra fyra årliga kollektioner återspeglar alltid säsongens trender för väskor, sjalar, underkläder, badkläder, strumpor, håraccessoarer och kläder.

Betalningar

Tilldelningstid (cookietid)

30 Dagar

Länkar

Beck Söndergaard SE Affiliateprogram

Samarbeta med Becksöndergaard!

Vi är Becksöndergaard: Ett danskt accessoar- och modemärke som älskar färger, glitter och unika mönster. Vi har en lekfull och opretentiös inställning till nyanser och material, samtidigt som vi är trogna våra skandinaviska rötter. Vi skapar älskvärda mönster som överraskar och som alltid sätter pricken över i’et oavsett outfit. Våra fyra årliga kollektioner återspeglar alltid säsongens trender för väskor, sjalar, underkläder, badkläder, strumpor, håraccessoarer och kläder.

Vi har ett brett sortiment för att kunna möta alla kvinnors behov, oavsett om man behöver den perfekta väskan till vardags eller en härlig pyjamas att strosa runt i hemma. Vi arbetar alltid med många olika material, i alla kategorier, men gemensamt för alla produkter är den hållbara kvaliteten och den stilsäkra, färgglada designen.

Vi är alltid redo om du har några frågor eller om du behöver bildmaterial.

Våra provisionsnivåer

  • Blogs/content/influencers: 10-15% CPA
  • Cashback/Loyalty: 8% CPA
  • Voucher: 4% CPA
  • Student sites: 6% CPA
  • CSS standard: 5% CPA
  • Price comparison: 8% CPA

 

*Notera en cookie tid på 30 dagar

 

Villkor för rabattkoder

Becksöndergaard skickar ut rabattkoder till kunder via e-post eller annan form av reklam. Ingen provision betalas ut för försäljning genererad genom dessa rabattkoder. Det är endast tillåtet att dela rabattkoder som Becksöndergaard kommunicerar direkt via Awin. Vi ger även utvalda samarbetspartners möjlighet att arbeta med unika rabattkoder. Villkor och giltighet för rabattkoder ska anges tydligt.

 

Google Shopping Publishers

Please be advised CSS Google Shopping activity can only be run with specific written permission from the client or the Awin account manager. If it is run without this permission, any sales tracked might be rejected!