Resumé

Vi er Becksöndergaard: Et dansk accessorie- og fashionbrand der er forelsket i farver, glitter og unikke prints. Vores fire årlige kollektioner afspejler sæsonens trends og tendenser indenfor: tasker, tørklæder, undertøj/badetøj, hår accessories og tøj.

Betalinger

Attributionsperiode (cookieperiode)

30 Dage

Links

Beck Söndergaard DK Affiliate program

Samarbejd med Becksöndergaard!

Vi er Becksöndergaard: Et dansk accessorie- og fashionbrand der er forelsket i farver, glitter og unikke prints. Vi har en legesyg og uhøjtidelig tilgang til nuancer og materialer, samtidig med at vi er tro mod vores skandinaviske rødder. Vi skaber designs, som man holder af, som overrasker og som altid sætter prikken over i’et uanset begivenheden. Vores fire årlige kollektioner afspejler altid sæsonens trends og tendenser indenfor: tasker, tørklæder, undertøj/badetøj, strømper, hår accessories og tøj.

Vi har et både bredt og dybt sortiment for at kunne imødekomme kvinders behov, uanset om hun har brug for en skuldertaske til hverdagen eller et lækkert pyjamassæt. Vi arbejder altid med mange forskellige materialer i alle kategorier, men fælles for alle produkterne er den holdbare kvalitet og det stilsikre farverige design.

Vi sidder altid klar hvis du skulle have spørgsmål eller hvis du mangler billede materiale.

Vores provisionsniveauer

  • Blogs/content/influencers: 10-15% CPA
  • Cashback/Loyalty: 8% CPA
  • Voucher: 4% CPA
  • Student sites: 6% CPA
  • CSS standard: 5% CPA 
  • Price comparison: 8% CPA

*Bemærk en cookie tid på 30 dage.

 

Regler for rabatkoder

Becksöndergaard sender selv rabatkoder ud til kunder via e-mail eller anden form for reklame. Der bliver ikke betalt provision for salg genereret gennem disse rabatkoder. Det er kun tilladt at dele rabatkoder som Becksöndergaard kommunikerer direkte gennem Awin. Vi giver også udvalgte affilierede mulighed for at arbejde med unikke rabatkoder. Vilkår for og gyldighed af rabatkoder skal angives tydeligt.

 

Google Shopping Publishers

Please be advised CSS Google Shopping activity can only be run with specific written permission from the client or the Awin account manager. If it is run without this permission, any sales tracked might be rejected.