Overzicht

Je interieur aanpassen zonder een nieuw lichtpunt te maken? De Lightswing maakt het mogelijk. Een uniek en stijlvol ophangsysteem dat de inrichting van een keuken, woon- of slaapkamer flexibel maakt. Een geliefde interieur oplossing in meer dan 10 landen.

Primaire regio

Nederland

Betalingen

Toewijzingslengte (cookietijd)

30 Dagen

Lightswing.nl NL Publishers-programma

Lightswing – The solution for moving your Light 

Het idee van de Lightswing ontstaat wanneer Paul verhuist naar zijn nieuwe woning. Tijdens de verhuizing wordt de keukentafel verplaatst, waardoor de hanglamp niet meer boven de tafel hangt. Bij het verplaatsen van de hanglamp zal het plafond lelijk worden beschadigd.. ‘’Het verplaatsen van een hanglamp moet toch eenvoudig kunnen zijn? ’’ Diezelfde middag bedenkt hij een innovatief ophangsysteem dat ervoor zorgt dat zijn hanglamp eenvoudig én snel kan worden verplaatst. 

Hoe werkt het  

De Lightswing biedt een stijlvolle en praktische oplossing voor het eenvoudig verplaatsen, verwisselen en verwijderen van hanglampen. Het systeem kan in beide richtingen tot 80 cm schuiven en 360° draaien. Dus wil je een hanglamp verplaatsen naar voren, achter, links of rechts? Dat kan in een handomdraai met de Lightswing.  

Het ophangsysteem is geschikt voor één of twee hanglampen. Met de handige Quick Release kun je eenvoudig je hanglamp(en) bevestigen en loskoppelen. Hierdoor kunnen lampen gemakkelijk worden verwisseld of zelfs tijdelijk verwijderd. Ideaal tijdens een feestje of een avondje gourmetten. 

De Lightswing biedt niet alleen een manier om een lichtpunt aan te passen. De Lightswing geeft iedereen de mogelijkheid een stijlvol en flexibel interieur te creëren. Het design van de Lightswing is uniek en tijdloos. Naast de mogelijkheid om te kiezen tussen meerdere varianten en kleuren, kan de Lightswing eindeloos worden gecombineerd met bijna alle hanglampen tot 3,5kg.  

Belangrijke redenen om vandaag nog te beginnen met het promoten van Lightswing 

De Lightswing is inmiddels uitgegroeid tot een uniek en onmisbaar interieuritem dat al wordt toegepast in meer dan 25.000 huishoudens, verdeeld over heel Europa. Dit aantal is groeiende op het moment van schrijven. 

Door je aan te melden bij het affiliate programma van Lightswing kun je meeprofiteren van de groei die het merk momenteel doormaakt. Na optredens bij VT-wonen en Eigen Huis & Tuin is er al een stevige basis gelegd in naamsbekendheid in Nederland. De komende tijd zullen er meer grote marketingcampagnes volgen in binnen- en buitenland. Uit consumentenonderzoek is gebleken dat onze klanten vaak via inspiratie, blogs en/of social media, overgaan tot aankoop. 

  • Profiteer van de groei die het merk Lightswing doormaakt.
  • Een unieke en geliefde interieuroplossing voor veelgenoemde frustraties. 
  • Een aantrekkelijk commissietarief binnen een groeiende sector (Huis & Tuin). 
  • Toegang tot exclusief beeld- en campagnemateriaal om de Lightswing te promoten. 

Neem voor inspiratie of ideeën voor het promoten van de Lightswing gerust contact op met onze marketingafdeling.