Summary

Glossybox - Pohjoismaiden suurin kauneusboxi! Glossybox on Pohjoismaiden johtava kauneuden tilauspalvelu. Joka kuukausi tavoitamme yli 55 000 tilaajaa viidellä kauneustuotteella pakattuna tyylikkääseen boksiin, joka toimitetaan suoraan kotiin.

Payments

Attribution Period (Cookie Length)

30 Days

Links

Glossybox FI Affiliate Programme

Glossybox - Pohjoismaiden suurin kauneusboxi! 

Glossybox on Pohjoismaiden johtava kauneuden tilauspalvelu. Joka kuukausi tavoitamme yli 55 000 tilaajaa viidellä kauneustuotteella pakattuna ylelliseen boksiin, joka toimitetaan suoraan kotiin. Boksilla on aina uusi ja ainutlaatuinen teema, joka antaa paremman kokemuksen ja on samalla ihana yllätys. Glossybox sopii täydellisesti sekä kauneuden faneille, jotka haluavat löytää uusia, hauskoja tuotemerkkejä ja trendejä, että aloittelijoille, jotka haluavat kokeilla ja löytää suosikkituotteita. Tilauksen hinta on vain 17,99€ kuukaudessa ja saat tutustua klassisiin suosikkeihin sekä uusiin jännittäviin tuotemerkkeihin ja tuotteisiin.  

PUBLISHER COMMISSIONS Awin:

CASHBACK & LOYALTY: 10 % uusi asiakas, 4 % nykyinen asiakas

BLOGISTAJAT: 10 % uusi asiakas, 5 % nykyinen asiakas

VOUCHER: 5 % Uusi asiakas, 3 % olemassa oleva


Increase in return for extra exposure possible. Please contact: karoliina.kyynarainen@glossybox.se

Glossyboxin affiliate-kumppanuuden edut:  

  • Tunnettu ja arvostettu tuotemerkki 
  • Inspiroitava tuote ja konsepti 
  • Uusi boksi joka kuukausi – uusi teema ja uusi sisältö 
  • Kaunis ja kuvauksellinen tuote! 

Sosiaalisen median kanavat; 
Instagram @glossyboxfi 
Facebook @glossyboxfi 
 

Alennuskoodeja koskevat säännöt: 
Affiliate-kumppanit eivät saa käyttää Glossyboxin suoraan asiakkailleen lähettämistä sähköposteista, painetusta mainoksista tai muista mainoksista löytyviä alennuskoodeja. Edellä mainituista alennuskoodeista kerrytetystä myynnistä ei makseta komissiota. Affiliate-kumppanit saavat mainostaa alennuskoodeja, jotka ne ovat saaneet suoraan Glossyboxilta tai Awinin kautta.  

Indextexten på alla sökmotorer måste alltid vara korrekt och uppdaterat utifrån aktuella och existerande erbjudanden. Följs inte detta kan annonsören välja att avsluta samarbetet. 

SEM koskevat säännöt: 
Glossyboxilla on täysin suljettu hakusanakäytäntö. Tuotemerkin “Glossybox” ostaminen on kielletty. Myös tuotemerkin erikseen tai väärin kirjoitettujen muotojen ostaminen on kielletty. Liikennettä ei myöskään saa ohjata suoraan Glossyboxille ostamalla sponsoroituja linkkejä, sanoista riippumatta.  

Kampanjasäännöt 

Pyydämme teitä käyttämään vain kampanjoita, jotka olette saaneet Awinilta.