Sammanfattning

Hos SOVA kan alla hitta en skön säng till ett bra pris, vi har ju valt ut de sängar vi anser vara mest prisvärda och marknadsledande i varje prissegment och fyllt butikerna med alla tillbehör för sängen.

Betalningar

Tilldelningstid (cookietid)

30 Dagar

Sova SE Affiliateprogram

 

_______________________________________________________________________________________________

OM SOVA

Välkommen till oss på SOVA – allt du behöver veta om sängar!
En bra dag börjar med en god natts sömn, heter det. I rätt säng sover du bättre och optimerar möjligheterna att vakna pigg och utvilad nästa dag. Det vet vi på SOVA, efter att ha arbetat med att erbjuda sängar åt svenska folket i över 27 år.

Kategorier: Sängar, Sängkläder, Sovrumsinredning, Bäddmadrasser, Täcken, Kuddar, Badrum

Sängen är den möbel vi använder mest av alla möbler i vårt hem, sett till antalet timmar. Den ska hålla i många år och den är också den möbel som faktiskt kan ha en direkt inverkan på hur vi sover och därmed hur vi mår.

Vi på SOVA väljer därför ut de varumärken på marknaden som vi tycker håller högsta nivå inom sin respektive kategori och samlar dem på ett och samma ställe. De varumärken vi valt att jobbar med är: Hästens, Carpe diem beds, Tempur, Jensen, Viking beds, BED och 24Sju

Förutom sängar så säljer vi allt runtomkring sängen också: påslakan, täcken, kuddar, gavlar, sänbord mm. Dessa utgörs av varumärken som: Lexington, Beachouse, Himla, Dirty linen, Engmo dun, Zebra Collection.


Varför ska du välja vårt program:

  • 5% provision på allt
  • ​​Snittorder 3,700 kr (uppdaterat 2018-07-30)
  • Vi är ett välkänt varumäkre som funnits i över 27 år 
  • Vi har hög närvaro i TV, print och online.
  • REA kampanjer

 

ENGLISH:

Sova.se offers Beds such as Hästens, Carpe diem beds, Tempur, Jensen, Viking beds, BED and 24Sju in the Swedish market over 27 years. In addition to beds, Sova.se sells everything around the bed as well: duvet cover, duvets, pillows, gables, bedside tables, etc. These consist of brands like: Lexington, Beachouse, Himla, Dirty linen, Engmo dun, Zebra Collection.