Overzicht

myposter biedt foto's op diverse materialen zoals posters, canvas en (acryl)glas aan. Naast wanddecoratie kun je bij ons ook professionele fotoboeken, trendy fotoboxen en retro fotoafdrukken bestellen.

Betalingen

Toewijzingslengte (cookietijd)

30 Dagen

MyPoster.nl NL Publishers-programma

Succesvol geld verdienen met het partnerprogramma van MYPOSTER

Welkom bij het partnerprogramma van MYPOSTER!

MYPOSTER biedt een breed scala aan hoogwaardige en personaliseerbare fotoproducten waarmee onze klanten hun huis kunnen verfraaien of anderen kunnen opvrolijken. Het assortiment varieert van klassieke wanddecoraties van verschillende materialen tot de mooiste fotoboeken en liefdevol ontworpen fotoboxen en kaarten. De gebruiksvriendelijke configurator maakt het ontwerpen kinderlijk eenvoudig, biedt een verscheidenheid aan eigengemaakte sjablonen en maakt naast gelijktijdige bewerking op meerdere apparaten ook afdrukken in individuele formaten mogelijk.

 

Het milieu staat bij ons hoog in het vaandel! Daarom gebruiken we alleen hout uit gecontroleerde landbouw, FSC-gecertificeerde verpakkingen en recyclen we 100% van onze restjes. Bovendien produceren we al onze producten in Duitsland en werken we volledig op groene stroom. En omdat milieubescherming niet ophoudt bij klimaatbescherming, werken we nauw samen met werkplaatsen voor gehandicapten, doneren we onze restvoorraad en steunen we onder andere het Beierse Rode Kruis!

 

Jouw voordelen als partner:

  • Aantrekkelijke commissievergoeding tot wel 18%.
  • 30 dagen cookie periode
  • Zeer laag annuleringspercentage
  • Zeer goede Conversionrate en een bovengemiddelde winkelmandwaarde
  • Hoogwaardige producten

 

Vanaf 01.04.2024: Om een eerlijke vergoeding voor uitgevers te waarborgen, hebben we een Basket Freeze geactiveerd met een duur van 30 minuten.

 

Bovendien profiteer je als partner van een selectie van hoge click-through advertentiematerialen, waaronder:

  • Logo’s
  • Banners in alle standaard- en speciale formaten en regelmatig bijgewerkte promotiebanners met onze nieuwste aanbiedingen.
  • Tekstlinks
  • Product data feed

De integratie is eenvoudig en belooft een hoge klantvriendelijkheid. Is dit niet je zoekt? Desgewenst leveren wij ook gepersonaliseerd reclamemateriaal.

 

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op voor individuele aanvragen of samenwerkingsmogelijkheden via
partner@myposter.de

 

Wij verheugen ons erop jou als partner te mogen verwelkomen.

Jouw MYPOSTER partnerprogramma Team