Overzicht

PLUS is met 266 supermarkten en een uitgebreide webshop een belangrijke speler op de Nederlandse levensmiddelenmarkt. Inmiddels is het mogelijk om bij meer dan 240 PLUS supermarkten een bestelling te plaatsen.

Betalingen

Toewijzingslengte (cookietijd)

7 Dagen

Links

PLUS NL - FamilyBlend Publishers-programma

Plus.nl

PLUS is met circa 270 supermarkten en een uitgebreide webshop een belangrijke speler op de Nederlandse levensmiddelenmarkt. Inmiddels is het mogelijk om bij meer dan 250 PLUS supermarkten een bestelling te plaatsen.

Zo simpel is online bestellen

  1. Klik op de homepage op de button 'Online bestellen'
  2. Selecteer jouw PLUS supermarkt
  3. Kies jouw bestelwijze
  4. Verzamel je boodschappen
  5. Wij gaan voor je aan de slag!

Regels m.b.t. communicatie/ promotie

  • Eigen gecreëerde PLUS uitingen dienen altijd gecontroleerd te worden
  • In het bannermateriaal dient het juiste logo van PLUS te worden gebruikt
  • Je mag de merknaam PLUS niet gebruiken als subdomein
  • De juiste en enige schrijfwijze is: PLUS
  • Gebruik van het merk/logo van PLUS in PR/media uitingen is niet toegestaan zonder toestemming van PLUS

Dit is een gemigreerd Family Blend programma

E-mail voorwaarden:

Het versturen van commericiele uitingen vanuit Awin is alleen toegestaan als de publisher aantoonbaar compliant is conform artikel 11.7 van de Telecommunicatiewet, de richtlijnen van de ACM en de gedragsregels van Awin. De Awin Code of Conduct dient ondertekend in het bezit te zijn van Awin Benelux zodat deze ter alle tijden overdrachtelijk zijn op verzoek van de ACM.

  • Previews moeten ter goedkeuring worden voorgelegd via de E-mail Approval Tool, deze is beschikbaar via de toolbar “hulpmiddelen” en daarna “goedkeuringen e-mailcampagne”, in het geval van een engelse account is hij te vinden onder “Toolbox” daarna “Email Campaign Approvals.
  • Bij het indienen van een preview geeft de publisher aan dat men akkoord gaat met artikel 11.7 van de Telecommunicatie wet en dat er voorafgaande toestemming van alle e-mail ontvangers is verkregen.
  • De uiting mag pas worden verzonden als de adverteerder de preview en verzending heeft goedgekeurd.
  • De publisher is zelf verantwoordelijk voor eventuele consequenties die worden opgelegd als men zich schuldig heeft gemaakt aan het versturen van spam, of het versturen van een commerciele uiting zonder toestemming van de adverteerder.