Sammanfattning

Glossybox är Sveriges ledande prenumerationstjänst på skönhet med många tusentals engagerade prenumeranter och medlemmar i vår community.

Betalningar

Tilldelningstid (cookietid)

30 Dagar

Länkar

Glossybox SE Affiliateprogram

Glossybox - den mest engagerande skönhetsboxen i Sverige!

Glossybox är Sveriges ledande prenumerationstjänst på skönhet med många tusentals engagerade prenumeranter och medlemmar i vår community. Vi skickar varje månad ut en lyxig och vacker box till våra prenumeranter, fylld med fem noga utvalda skönhetsprodukter i mindre format tillsammans med vårt eget beautymagasin GLOSSY Mag. Ordinarie pris för en prenumeration är 159 kr/månad. 
Vi har dessutom en box anpassad för män – The Man Box – fylld med schyssta lifestyle- och groomingprodukter som landar i brevlådan en gång i kvartalet för 169 kr/box.

Fördelar med Glossybox affiliate-program:

  • Välkänt och uppskattat varumärke
  • Engagerande produkt och koncept
  • En ny lansering varje månad – nytt tema och nytt innehåll
  • Specialdesignade boxar flera gånger om året
  • Vacker och fotovänlig produkt!

Våra sociala medier;
Instagram @glossybox_sweden
Snapchat @glossybox_se
Facebook @glossybox.se 
Pinterest @glossyboxsw

Regler kring rabattkoder:
Det är inte tillåtet att använda rabattkoder från Glossybox egna kampanjer via exempelvis e-mail eller från någon annan reklam som Glossybox skickar direkt till sina kunder. Provision kommer inte betalas för försäljning genererad med sådana rabattkoder. Då en rabattkod erhållit direkt av och i samråd med Glossybox är det tillåtet att marknadsföra den koden och försäljning via den ger rätt till provision.

Indextexten på alla sökmotorer måste alltid vara korrekt och uppdaterat utifrån aktuella och existerande erbjudanden. Följs inte detta kan annonsören välja att avsluta samarbetet.

- Provision appliceras endast på prenumerationer; Löpande, 3-månaders, 6-månaders, 12-månaders.
- Provision appliceras på limiterade utgåvor, undantag kan ske.
- Provision appliceras ej på särskilda säljkampanjer, exempelvis; "Throw Back Sale", "Mystery Box". Eller övrig utförsäljning av skönhetsboxar.

Kommissionens struktur:

CASHBACK & LOYALTY: 10 % ny kund, 4 % befintlig kund

BLOGGARE: 10 % ny kund, 5 % befintlig kund

VOUCHER: 5 % ny kund, 3 % befintlig

Regler kring SEM:
Glossybox har en helt stängd sökordpolicy. Det är förbjudet att köpa varumärket ”Glossybox” eller särskrivning och felstavningar av varumärkesnamnet. Det är även förbjudet att driva trafik direkt till Glossybox genom köp av sponsrade länkar, oavsett ord.

Regler kring e-post:
Utskick via email är strikt förbjuden, ifall inget annat meddelats.

Regler kring kampanjer:

Ni får bara arbeta med kampanjer som är till för er och som ni har fått från Awin. 

Ni får endast betalt för prenumeration, ej för kampanjer. Orders som kommer från kampanjer kommer att bli borttagna. 

Annonsering blogg & sociala medier: 

1.) Där en del av inlägget innehåller Awin länkar så ska det annonsmärkas högst upp ”Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för x”.*

2.) För inlägg som är helt dedikerade till specifik annonsör/annonsörer så ska inlägget annonsmärkas högst upp med ”Inlägget är reklam för x och innehåller annonslänkar”.*

*x = fyll annonsören du gör reklam för.

Följs inte detta så kommer vi bli tvungna att avsluta samarbetet. Awin följer Reklamombudsmannens rekommendationer och Konsumentverkets vägledning för marknadsföring i bloggar och sociala medier.

Här kan du läsa mer om ICC:s Regler för reklam och marknadskommunikation
http://reklamombudsmannen.org/shared-media/media/final_marketing_code_swe.pdf

 

Google Shopping Publishers

Please be advised CSS Google Shopping activity can only be run with specific written permission from the client or the Awin account manager. If it is run without this permission, any sales tracked might be rejected.