Overzicht

Simba Sleep is een van de snelst groeiende e-commerce. In minder dan twee jaar heeft Simba het ongekende salesaantal van 200.000 Simba Hybrid®-matrassen behaald en ontvangt voortdurend 5-ster recensies van zowel consumenten als pers.

Primaire regio

Nederland

Betalingen

Toewijzingslengte (cookietijd)

30 Dagen

Links

Simba Sleep NL Publishers-programma

Sinds de lancering in 2016 heeft Simba zich bewezen als een van de snelst groeiende matrassenmerk in de geschiedenis. In minder dan twee jaar hebben wij het ongekende salesaantal van 200.000 matrassen behaald en ontvangen voortdurend vijf-ster recensies van zowel consumenten als pers. Dit kon alleen worden bereikt door een superieur product te ontwikkelen waar geen concurrent tegenop kan.

Al sinds 1979 ontwikkelt Simba draad dat wereldwijd gebruikt wordt voor het maken van matrassen. Drie decennia ervaring op het gebied van garen en matrassen gecombineerd met de ondernemersgeest van de founders heeft ertoe geleid dat de Simba Hybrid® vanaf dag één een grandioos succes is.

Simba wordt gesteund door een groeiende A-list van toonaangevende investeerders, waaronder Tom Teichman (made.comlastminute.com), Nigel Wray (Domino’s Pizza) en Jon Wright (Innocent Drinks) evenals ambassadeurs als Garreth Bale. Simba heeft daarmee een sterke en betrouwbare merknaam opgebouwd.

Profiteer van het succes en geniet van de kwaliteit van een van de EU-marktleiders op het gebied van matrassen; met minimale effort bied je een bewezen kwaliteitsproduct, terwijl jouw inkomsten makkelijk kunnen oplopen tot een paar duizend euro per maand.

Waarom verkoopt Simba zo makkelijk?

 • Gratis levering op alle bestellingen voor een maximale conversieratio;
 • Thuisbezorgd binnen 24u en oude matras mee retour;
 • 100 nachten proeftijd op het matras faciliteert risicoloos online bestellen;
 • Visueel aantrekkelijke en geoptimaliseerde website, voor gebruiksgemak en hoge click-through rates.

De voordelen van het affiliate programma van Simba op een rijtje:

 • Aantrekkelijke commissieregeling - vanaf 5% met gemiddelde bestelwaarde €600;
 • Uitbetaling na 108 dagen voor de matrassen en 38 dagen voor alle overige producten;
 • Cookie levensduur van 30 dagen;
 • Advertentiematerialen beschikbaar die de conversie een boost geven;
 • Realtime overzicht van je inkomsten, clicks en andere statistieken;
 • Direct aanspreekpunt en support.

Vanwege ons retourbeleid - van 100 dagen voor de Simba matrassen en 30 dagen voor alle overige producten, indien een bestelling geretourneerd wordt en/of de betaling daarvan ongedaan wordt gemaakt om wat voor reden dan ook, kan er geen aanspraak (meer) worden gemaakt op de betreffende commissie.

Voucher & en kortingscodes

 • Affiliatie partners mogen alleen kortingscodes promoten die rechtstreeks aan hen zijn toegewezen en uitsluitend via het netwerk/Simba. Neem contact met ons op voor goedkeuring als je een bepaalde kortingscode wilt promoten op jouw website.
 • Verkoop je een product met een voucher of kortingscode die niet door ons is toegewezen of niet goedgekeurd is, dan zal de commissie komen te vervalen en loop je kans om verwijderd te worden als affiliate partner.
 • We kunnen geen commissie uitkeren voor de sales met een voucher of kortingscode van een andere affiliate partner. 

PPC

 • Het is niet toegestaan om op merknaam bieden of een URL te gebruiken met daarin de merknaam. Dit omvat Simba, Simba Sleep,Simbamatras.nl en de daarvan afgeleide typfouten, inclusief, maar niet gelimiteerd tot Samba, Simbamtras en Simba.nl.
 • Het is niet toegestaan om rechtstreeks of indirect naar Simba te verwijzen vanuit een PPC ad of om simbamatras.nl te gebruiken als weergave URL. 
 • We verzoeken je om Simba toe te voegen als negatief zoekwoord aan al je SEA campagnes. Simba hanteert een vrij beperkte keyword policy, echter staan wij open om je ideeën te horen, dien je wederzijdse zakelijke kansen ziet op dit gebied, neem dan contact met ons op.
 • Geen ‘typosquatting' toegestaan. Houd er rekening mee dat we zorgvuldig controleren op paid search op alle concurrerende zoekwoorden en om je hulp vragen bij dit proces.
 • Simba behoudt zich het recht om commissies te weigeren indien zij hier reden toe ziet; je loopt als affiliate partner daarnaast het risico op om verwijderd te worden van ons Affiliatie programma mits je je niet aan de regels houdt.

Kortingsccodes van affiliate - Commissies voor verkopen waarbij de kortingscode van een andere affiliate of publisher is gebruikt worden niet uitbetaald. Wil je nog iets weten over het Affiliate programma of heb je interesse in een samenwerking, twijfel dan niet om met ons contact op te nemen: g.pinto@simbamatras.nl

Don't be a grouchy grouch! Als een publisher de voorwaarden van het Affiliate Programma heeft geschonden zal de beëindiging van de samenwerking van kracht zal zijn.

Houd er rekening mee dat klanten ook telefonisch bestellingen kunnen plaatsen, hoewel 99% van de bestellingen online worden geplaatst. Simba Sleep beoordeelt deze gegevens en zorgt dat deze meegeteld worden voor gerelateerd affiliatie verkeer. Transacties worden geboekt als bruto, en commissies als nettobetalingen in overeenstemming met de richtlijnen van de industrie.

Het Simba Affiliatie Team