Overzicht

Interrail.eu - De Interrail Pas biedt heel veel vrijheid en voordeel als je wilt reizen door Europa. Met onze pas kun je zo vaak je wilt treinen door Europa. Veel veerponten kun je ook gratis meepakken de pas biedt reizigers allerlei leuke kortingen.

Betalingen

Toewijzingslengte (cookietijd)

30 Dagen

Links

Interrail NL Publishers-programma

Gemiddelde epc op UK/US programma's:  0.50 euro cent.  

AOV - 382 euro

Contact voor meer input & mogelijke tests op cpc, hybride of fixed:  Skype: Daankok78@gmail.com

Bloggers & content publishers kunnen op gegarandeerde epc of cpc traffic sturen!

Interrail.eu verkoopt allerlei verschillende treinpassen aan de consument. Interrail.eu breed zien we m.n. jongeren, studenten en jonge koppels gebruik maken van de pas. De meest verkochte pas is de global pass, waarmee je door heel Europa kunt reizen. Je kunt dan je periode kiezen en hoe vaak je in die periode denkt van de trein gebruik te maken. Ook verkopen wij steeds meer landenpassen, zoals een Italie treinpas of Zwitserland treinpas. Lekker makkelijk als je invliegt op locatie en een aantal weken wilt gaat treinen, zonder gedoe van kaartjes kopen en voordeliger dan losse kaartjes. 

Interrail.eu is een website van Eurail.com B.V. , de aandeelhouders zijn alle Europese treinmaatschappijen. De omzet in Nederland bedraagt ruim 3 miljoen euro per jaar. 

Het komend jaar staan er veel promoties op de planning. Varierend van 15% korting op de pas tot korting op verzekeringen. Meest gebruikte modellen in onze bestaande UK/US programma's zijn blogs, email, cashback en kortingscode. 

Wij horen graag van je!

Mvg,

Eurail B.V.