Overzicht

HEMA staat klaar voor iedereen. Als het meezit, maar ook als het even misgaat. Met onze basiszorgverzekering ben je verzekerd van de beste zorg én ontvang je een heel jaar lang 10% extra korting in onze winkels.

Betalingen

Toewijzingslengte (cookietijd)

14 Dagen

Links

HEMA Verzekeringen Zorg NL Publishers-programma

 

Gewoon verzekerd van goede zorg met de HEMA zorgverzekering

HEMA staat klaar voor iedereen. Als het meezit, maar ook als het even misgaat. Met onze zorgverzekering ben je verzekerd van de beste zorg én ontvang je een heel jaar lang 10% extra korting in onze winkels. Zo houd je geld over voor al je boodschappen bij HEMA. Want ook dat is bij ons gewoon goed geregeld. 

 

De voordelen van een HEMA zorgverzekering

  • Het hele jaar 10% extra gelukskorting op bijna alles van HEMA
  • Gratis gebruik van FysioZelfCheck app
  • Gratis HEMA kraampakket bij aanvullend 3
  • je kunt altijd bij een ziekenhuis in jouw regio terecht
  • 100% vergoeding bij gecontracteerde zorgaanbieders.
  • 70-100% vergoeding bij niet-gecontracteerde zorgaanbieders
  • Gratis gezondheidsprogramma met leuke extra’s

Voor meer informatie: https://zorgverzekeringhema.nl/

 

Voorwaarden keuringen

Gemiste sales: Er wordt door de verzekeraar gekeurd aan de hand van een polisnummer. Dit moet hetzelfde nummer zijn als de consument ontvangt per mail en/of post. Het polisnummer dient bij het indienen van de gemiste sale ingevuld te worden in de transaction query onder “order ID.” Als dit niet het geval zal de gemiste sale worden afgekeurd. 

Let op: Voor dit programma is het verplicht om clickref's toe te voegen. (zie Handleiding Clickref's onder tabblad documenten voor meer informatie)

Cashback/Loyalty: Sinds 1 november 2019 is het niet meer toegestaan om als cashback/loyalty partij HEMA Verzekeringen Zorg NL (10830) te promoten.

 

Email voorwaarden:

Het versturen van commericiele uitingen vanuit Awin is alleen toegestaan als de publisher aantoonbaar compliant is conform artikel 11.7 van de Telecommunicatiewet, de richtlijnen van de ACM en de gedragsregels van Awin. De Awin Code of Conduct dient ondertekend in het bezit te zijn van Awin Benelux zodat deze ter alle tijden overdrachtelijk zijn op verzoek van de ACM.

  • Previews moeten ter goedkeuring worden voorgelegd via de E-mail Approval Tool, deze is beschikbaar via de toolbar “hulpmiddelen” en daarna “goedkeuringen e-mailcampagne”, in het geval van een engelse account is hij te vinden onder “Toolbox” daarna “Email Campaign Approvals.
  • Bij het indienen van een preview geeft de publisher aan dat men akkoord gaat met artikel 11.7 van de Telecommunicatie wet en dat er voorafgaande toestemming van alle e-mail ontvangers is verkregen.
  • De uiting mag pas worden verzonden als de adverteerder de preview en verzending heeft goedgekeurd.
  • De publisher is zelf verantwoordelijk voor eventuele consequenties die worden opgelegd als men zich schuldig heeft gemaakt aan het versturen van spam, of het versturen van een commerciele uiting zonder toestemming van de adverteerder.