Overzicht

Met meer dan 10 jaar ervaring in de online verkoop van fietsonderdelen en accessoires, en een sterke passie voor wielrennen zijn we officieel de nr. 1 online fietsenwinkel in het Verenigd Koninkrijk en staan we als online sportwinkel op de 5e plek.

Betalingen

Toewijzingslengte (cookietijd)

30 Dagen

Links

***************************************

Vanaf 1 juni 2018 zullen alle transacties via Wiggle zonder btw zijn, tenzij het leveradres zich in het Verenigd Koninkrijk bevindt.

We gaan ook overstappen op een nieuw commissiesysteem. Het nieuwe systeem voor alle producten is als volgt:

Editorial Content (Social & Blogs) 4%,
Cashback-affiliates 4%,
Prijsvergelijking-affiliates 4%,
Shopping Directories 2%,
Voucher websites 2%,
Default (overige) 4%

***************************************

Het loont zich om affiliate-partner van Wiggle te worden:

- Maandelijkse betalingen

- 2 tot 4% provisie voor alle succesvolle bestellingen van fietsen en alle overige producten

- Hoge conversieratio en EPC van £0,26- 4% provisie voor alle voucher- en waardebonwebsites

- De verwerking van bestellingen gebeurt 100% online – telefonische bestellingen en bestellingen in persoon zijn niet mogelijk

- GRATIS verzending naar de meeste landen indien het minimum bestedingsbedrag wordt gehaald

- Fantastische aanbiedingen

- Enorme keus aan producten en merken

- Ondersteuning van een affiliate-manager

- Website in het Nederlands, betaling in euro’s

- Cookies blijven 30 dagen behouden

 
Beperkingen 

- Het is niet toegestaan voor affiliate-partners om te bieden op samengestelde zoektermen die onze merknamen bevatten
- Het is niet toegestaan voor affiliate-partners om te bieden op verkeerd gespelde varianten van onze merknamen voor gebruik als zoekwoorden
- Er mogen geen waardebonnen worden gebruikt die niet ter beschikking zijn gesteld in het partnerprogramma
 

Met onze bijna tien jaar ervaring in de online verkoop van fietsonderdelen en accessoires en een sterke passie voor wielrennen zijn we officieel de nummer één online verkoper van fietsen in Groot-Brittannië en de nummer drie voor sportproducten in het algemeen. Wij onderscheiden ons van concurrenten door onze top prijs-kwaliteitverhouding op het gebied van mountainbikes, racefietsen, en fietsonderdelen en accessoires. Het grootste deel van de bestellingen bij Wiggle kan gratis worden verstuurd. Wij leveren wereldwijd in wel 70 landen. In de afgelopen vier jaar hebben we een prijs gewonnen voor ‘Online Retailer van het jaar’. Daarnaast heeft Which? (het Engelse equivalent van de Consumentenbond) ons tot ‘UK’s Top Sports & Leisure Shop’ verkozen.


Algemene voorwaarden


Voorwaarden voor het affiliate-programma


Beperkingen voor zoekwoorden

Dit omvat onder andere (maar niet uitsluitend) Pay per Click, Adword, AdSense, Content-netwerken, reclame op social media-websites etc.


De volgende zoektermen zijn merken die exclusief door Wiggle gebruikt worden en het is niet toegestaan voor affiliate-partners om ze als zoektermen in betaalde zoekmachinereclames te gebruiken.

Wiggle
dhb
Kiron
Lifeline
Verenti
Vitus
Prime
X-Tools
Brand-X
Nukeproof
Wiggle Nutrition
Blank
Mobi
Ruption
Ratio
Ragley
Seal BMX
Chain Reaction Cycles
Fohn
Cosine
Oneten
Wiggle Essentials
Airwave
Verenti
Eastway

Voorbeeld: Wiggle, dhb, Lifeline, etc.


Het is niet toegestaan voor affiliate-partners om verkeerd gespelde varianten van deze zoekwoorden te gebruiken in betaalde online reclames.
Voorbeeld: Wigle, Wigglle, life line, dbh, etc.


Het is niet toegestaan voor affiliate-partners om te bieden op samengestelde zoektermen die onze merknamen bevatten (inclusief verkeerd gespelde varianten), voor gebruik in online reclames.
Voorbeeld: Wiggle Wielersport. Wiggle BMX Bike, Wiggle race face Prodigy OE stuurpen, etc.

Het is niet toegestaan voor affiliate-partners om te verschijnen de resultaten voor zoektermen die onze naam bevatten. Wij raden ten zeerste aan om, voor zover mogelijk, onze merken als negatieve zoekwoorden toe te voegen.


Deduping

Wiggle zet deduping in voor alle vormen van betaalde online reclame. Dit omvat onder andere:
-Pay Per Click-advertenties
-prijsvergelijkingswebsites
-betaalde banners
-e-mailmarketing
-andere netwerken in het partnerprogramma

Hieronder vallen ook geheel of gedeeltelijk geannuleerde bestellingen. Affiliate-partners ontvangen commissie voor alle producten die door Wiggle worden verzonden.


Wiggles vriendenprogramma

Affiliate-partners mogen Wiggles vriendenprogramma niet gebruiken in combinatie met een partnerprogramma.
 


Prijsvergelijkingswebsites

Het is niet toegestaan voor affiliate-partners om prijsvergelijkingswebsites te benutten waar Wiggle momenteel reclame maakt. Dit omvat onder andere (maar niet uitsluitend):

Google Shopping (vroeger bekend als Google Base of Froogle)


En de volgende prijsvergelijkingswebsites:


Shopzilla
Shopping.com
Get Price
Price Grabber
Kelkoo
Ciao
NexTag


Productfeed

De productfeed van Wiggle dient uitsluitend te worden gebruikt voor reclame voor Wiggle.

De feed mag alleen worden gebruikt op de website van de affiliate-partner en niet op prijsvergelijkingswebsites van derden. Indien u gebruik maakt van de productfeed voor andere doeleinden dan het maken van reclame voor Wiggle, bent u in overtreding van deze algemene voorwaarden.
Mocht de feed worden gebruikt om te vergelijken, houd er dan rekening mee dat de feed slechts eenmaal per dag wordt bijgewerkt volgens het updateprotocol voor Affilate Window. De prijzen kunnen afwijken van die op de website van Wiggle, aangezien ze op Affiliate Window minder vaak worden bijgewerkt.


Beperkingen voor reclameteksten

Het is niet toegestaan voor affiliate-partners om onze merknamen te gebruiken in reclameteksten voor betaalde zoekmachinereclames.


Beperkingen voor domeinnamen

Het is niet toegestaan voor affiliate-partners om voor betaalde zoekmachinereclames domeinnamen te gebruiken die onze merknamen (inclusief verkeerd gespelde varianten) bevatten. Voorbeeld: www.wiggle.co.uk, www.wigle.co.uk, www.wigglecycle.co.uk, www.wigglediscounts.org, etc.

Het is niet toegestaan voor affiliate-partners om voor betaalde zoekmachinereclames subdomeinnamen van hun eigen website te gebruiken die onze merknamen (inclusief verkeerd gespelde varianten) bevatten. Voorbeeld: www.wiggle.affiliatesite.com, www.affiliatesite.wiggle.co.uk, etc.
 

Wiggle behoudt zich het recht voor deze voorwaarden en beperkingen op elk moment, en zonder aankondiging vooraf, te wijzigen.
In geen geval mogen links van affiliates de volgende parameters in hun URL bevatten:

• ? S =
• ? Sr =


Links dienen gegenereerd te worden door middel van websitenavigatie, niet door het zoekveld op de website van Wiggle. Bestellingen die via links met de bovenstaande parameters worden voltooid, komen niet in aanmerking voor provisie. 

 

Mobile App Tracking

 

App to app tracking is not yet available and so transactions made on the app will not yet be eligible for commission. Tracking is available on our mobile website and so we would like to encourage you to continue directing traffic to the mobile version of the website where appropriate.

If you are a cashback or loyalty publisher who passes on the commission to your users, we urge you to update the relevant terms and conditions for Wiggle on your website or app to make this clear.