Overzicht

Met meer dan 10 jaar ervaring in de online verkoop van fietsonderdelen en accessoires, en een sterke passie voor wielrennen zijn we officieel de nr. 1 online fietsenwinkel in het Verenigd Koninkrijk en staan we als online sportwinkel op de 5e plek.

Betalingen

Toewijzingslengte (cookietijd)

30 Dagen

Links

Onze missie

Als medeliefhebbers van sport, medegebruikers van het internet en hardwerkende teamgenoten bij Wiggle doen wij ons best om het de klanten naar de zin te maken. De meeste van onze medewerkers zijn helemaal gek van fietsen en alles wat daar bij komt kijken. Dit blijkt ook wel uit onze enthousiaste, goedgeïnformeerde klantenservice en onze grote aandacht voor detail. Vooral wanneer u technische vragen heeft en de lat op technisch fietsgebied hoog legt, zult u merken dat wij u prima van dienst kunnen zijn. Wanneer we bijvoorbeeld fietsen van merken als dhb, Verenti en Felt fietsen verkopen, onderhandelen we direct met de fabrikant en zetten we de fietsen op onze eigen werkvloer volgens de wensen van de consument in elkaar.

Sportactiviteiten buitenshuis brengen mensen samen en geven een gevoel van saamhorigheid en vervulling in het leven. Wiggle heeft zich dan ook tot doel gesteld om zoveel mogelijk mensen te bereiken en de mogelijkheid te bieden om zich te verdiepen in de fietssport en de triatlon – omdat iedereen van de bovengenoemde voordelen zou moeten kunnen genieten in het leven!

Wij willen het soort online winkel zijn waarmee we zelf als klant in zee zouden gaan. Wij proberen ons daarom voortdurend in onze klanten te verplaatsen en doen ons best om het u naar de zin te maken.


~~
Voorwaarden

Beperkingen voor zoekwoorden

Dit omvat onder andere (maar niet uitsluitend) Pay per Click, Adword, AdSense, Content-netwerken, reclame op social media-websites etc.

De volgende zoektermen zijn merken die exclusief door Wiggle gebruikt worden en het is niet toegestaan voor affiliate-partners om ze als zoektermen in betaalde zoekmachinereclames te gebruiken.

Wiggle
dhb
Lifeline
Verenti


Voorbeeld: Wiggle, dhb, Lifeline, etc.


Het is niet toegestaan voor affiliate-partners om verkeerd gespelde varianten van deze zoekwoorden te gebruiken in betaalde online reclames.


Voorbeeld: Wigle, Wigglle, life line, dbh, etc.