Summary

Under Armour is nu ook online in Belgie! De grootste sensatie op sportkleding gebied opent exclusief met Zanox zijn affiliate programma.Meld je nu aan en profiteer van:8% commissie op een gemiddelde AOV van 75 euro. Gratis verzending boven de 79euro

Payments

Attribution Period (Cookie Length)

30 Days

Links

Algemene voorwaarden

Het is belangrijk om op te merken dat Under Armour deze voorwaarden zeer serieus neemt.  Under Armour behoudt zich het recht voor om een affiliate uit het Affiliate-programma van Under Armour te halen in geval van schending van deze voorwaarden.  Wanneer een affiliate uit het programma wordt gehaald, heeft hij geen recht meer op de commissie die hij anders zou hebben verdiend gedurende de 30 dagen voorafgaand aan de schending. 

Search Policy

Alle affiliates die overeenkomen om met pay per click (PPC)-promotieprogramma's de verkoop voor Under Armour te bevorderen moeten zich aan de volgende richtlijnen houden.  Naast onderstaande beperkingen geldt er een actuele lijst van goedgekeurde zoektermen of negatieve trefwoorden. Deze lijst kunt u opvragen bij Under Armour.

Het is de affiliate niet toegestaan om zelf te bieden op onderstaande termen als zoekterm/zoekzin voor een zoekmachine of deze als tekst te gebruiken in betaalde zoeklijsten:
Handelsmerken van Under Armour (inclusief, maar niet beperkt tot UA, ARMOUR, UNDER ARMOUR, HEATGEAR, COLDGEAR, ALLSEASONGEAR, enz.);
Slagzinnen van Under Armour (inclusief, maar niet beperkt tot I WILL, PROTECT THIS HOUSE, ARE YOU FROM HERE, ALWAYS LETHAL, enz.);
Handelsmerken of slagzinnen van Under Armour met een afwijkende spelling (inclusief, maar niet beperkt tot Armor, Under Armor, Underarmor, Underarmour, enz.);
Handelsmerken in combinatie met een algemene term (inclusief, maar niet beperkt tot Under Armour-schoenen, Under Armour-kortingsbonnen, enz.); en/of
Productnamen (bijvoorbeeld UA Charge RC-hardloopschoen, T-shirt met lange mouw UA Coldgear, enz.)
De affiliate mag geen directe link opnemen naar de website van Under Armour of via een URL-omleiding de gebruiker rechtstreeks naar de website van Under Armour leiden vanaf een betaalde zoekadvertentie.
De affiliate mag de zichtbare URL van Under Armour niet gebruiken in betaalde zoeklijsten, maar mag wel merknamen in het subdomein of pad van de zichtbare URL opnemen.  Het is bijvoorbeeld wel toegestaan om uwwebsite.nl/UnderArmour te gebruiken, maar underarmour.uwwebsite.nl mag niet. 
De affiliate mag geen domeinnamen kopen, in eigendom hebben of daarop bieden met de term UA, Armour of Underarmour of met een afwijkende spelling van Armour of Underarmour in de URL (inclusief, maar niet beperkt tot Armor of Underarmor). 
De affiliate mag zich niet bezighouden met cybersquatting, typosquatting of forced clicks.
Affiliates worden aangespoord om contact op te nemen met affiliates@underarmour.com bij vragen of voor het bieden op of gebruiken van een bepaalde zoekterm of zoekzin die in strijd is met deze bepalingen.
Beleid met betrekking tot kortingsbonnen & Under Armour Outlet

Under Armour is geen discountmerk en het is van belang dat alle communicatie van de affiliate in lijn is met dit merkbeeld.  Elke affiliate die aanbiedingen, acties en outletartikelen van Under Armour promoot, moet zich daarom aan de volgende regels houden.

De affiliate mag alleen aanbiedingen en kortingscodes tonen die door Under Armour zijn verstrekt en speciaal voor gebruik van afilliates zijn gemaakt.  Het plaatsen van aanbiedingen of kortingscodes die uitsluitend bedoeld zijn voor andere affiliates of die worden gebruikt voor marketingacties van niet-affiliates, is niet toegestaan.
De affiliate moet duidelijk de einddatum vermelden of enige andere beperking of voorwaarde die van toepassing is op een aanbieding of kortingscode en moet verlopen aanbiedingen en kortingscodes van zijn websites halen.
De affiliate mag geen click to reveal-functie gebruiken.
De affiliate mag niet Under Armour promoten en vervolgens doorlinken naar de website van een derde partij.
Het is de affiliate ook niet toegestaan, tenzij hij hiervoor schriftelijk toestemming heeft verkregen van Under Armour, om de volgende termen en zinnen te gebruiken bij het promoten van Under Armour of Under Armour Outlet: € korting, % korting, sale, uitverkoop, korting, opruiming, prijsverlaging en opheffingsuitverkoop.  Dit geldt voor, maar is niet beperkt tot, het promoten van Under Armour of Under Armour Outlet via website, e-mail, PPC-advertenties, social media of metatags.

Overige voorwaarden Under Armour Outlet

Affiliates worden aangespoord om de collectie van Under Armour Outlet te promoten. De artikelen van Under Armour Outlet zijn echter beperkt op voorraad. Wanneer er door de promotieactiviteiten van een affiliate een grote vraag ontstaat naar een specifiek product of bepaalde producten, kan dit tot ontevreden klanten leiden als de artikelen snel zijn uitverkocht. Een affiliate moet zich daarom aan de volgende regels houden:

Een affiliate die producten van Under Armour Outlet promoot, mag niet één specifiek artikel of een kleine collectie artikelen promoten zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Under Armour.  Dit geldt voor acties via alle kanalen, waaronder, maar niet uitsluitend, voor e-mail en social media.
Beleid voor e-mail en social media

Alle e-mails die door een affiliate worden verstuurd om Under Armour te promoten, moeten vooraf schriftelijk worden goedgekeurd door Under Armour.  Een affiliate mag geen spam, onwettige massa-e-mail of andere vorm van e-mail sturen waarmee de CAN-SPAM Act van 2003 (inclusief wijzigingen of aanvullende wetten) wordt overtreden en/of die in strijd zijn met andere regels, wetten of voorschriften die van toepassing zijn op e-mailmarketing en -advertenties. 

Een affiliate mag Under Armour niet promoten via betaalde of onbetaalde advertenties op social media zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Under Armour.  Onder social-mediakanalen wordt onder meer, maar niet uitsluitend, verstaan: Facebook, Twitter, LinkedIn, Foursquare en Pinterest.

Softwarebeleid

Under Armour is zich ervan bewust dat de technologie van affiliates continu verandert. Als algemene regel geldt echter dat affiliates geen softwaretechnologie mogen gebruiken om Under Armour te promoten, tenzij zij hiertoe schriftelijk toestemming hebben gekregen van Under Armour.

Onder softwaretechnologie wordt onder andere, maar niet uitsluitend, verstaan: desktopapplicaties, plug-ins voor webbrowsers, browserextensies, browserknoppen, widgets, Facebook-applicaties, blogextensies/plug-ins, mobiele applicaties, video's en videospelers.  Deze bepaling heeft eveneens betrekking op software die verschijnt als de gebruiker al op de website van Under Armour is.  

Dit houdt ook in dat een gebruiker daadwerkelijk een link van de affiliate moet aanklikken om doorgeleid te worden naar de website van Under Armour. Gedwongen cookies zijn niet toegestaan.

Het niet-informeren van het team van Under Armour over het gebruik van softwaretechnologie houdt een schending van deze voorwaarden in en is daarmee grond voor onmiddellijke uitsluiting van het Under Armour-programma.   

Bestellingen van medewerkers en gesponsorde sporters

Voor bestellingen die worden geplaatst door medewerkers van Under Armour of door Under Armour gesponsorde sporters geldt geen commissie.   

Email voorwaarden:

Het versturen van commerciele uitingen vanuit zanox is alleen toegestaan als de publisher aantoonbaar compliant is conform artikel 11.7 van de Telecommunicatiewet, de richtlijnen van de ACM en de gedragsregels van zanox. De Zanox Code of Conduct dient ondertekend in het bezit te zijn van zanox Benelux zodat deze ter alle tijden overdrachtelijk zijn op verzoek van de ACM.

Previews moeten ter goedkeuring worden voorgelegd via de E-mail Approval Tool
Bij het indienen van een preview geeft de publisher aan dat men akkoord gaat met artikel 11.7 van de Telecommunicatie wet en dat er voorafgaande toestemming van alle e-mail ontvangers is verkregen.
De uiting mag pas worden verzonden als de adverteerder de preview en verzending heeft goedgekeurd.
De publisher is zelf verantwoordelijk voor eventuele consequenties die worden opgelegd als men zich schuldig heeft gemaakt aan het versturen van spam, of het versturen van een commerciele uiting zonder toestemming van de adverteerder.


Email disclaimer:

Sending commercial expressions through zanox is only allowed if the publisher is demonstrably compliant in accordance with Article 11.7 of the Telecommunications Act, the guidelines of the ACM and the zanox code of conduct for e-mail publishers. The zanox Code of Conduct must be signed and possession of zanox Benelux so this is transmissible on request by the ACM.

Previews are to be submitted for approval through the Email Approval Tool
When submitting a preview, the publisher indicates they agree to Article 11.7 of the Telecommunications Act and that the prior consent of all email recipients is obtained.
The expression may only be sent if the advertiser has approved the preview.
The publisher is responsible for any consequences imposed if they have been guilty of sending spam, or sending a commercial expression without permission of the advertiser.

Politique en matière de coupons & Under Armour Bonnes affaires  

 
Under Armour n'est pas une marque discount et il est important que la communication des affiliés soit en adéquation avec cette image de marque.  C'est pourquoi tout affilié souhaitant promouvoir les offres, promotions et articles bonnes affaires d'Under Armour doit adhérer aux critères suivants:


• Les affiliés ne sont autorisés à communiquer que des offres et codes promotionnels procurés par Under Armour et créés spécialement à cette fin.  Communiquer des offres ou codes promotionnels exclusivement destinés à d'autres affiliés ou destinés au marketing hors-affiliés n'est pas autorisé.
• Les affiliés doivent clairement afficher les dates de fin ainsi que toute restriction ou condition applicable à une offre ou code promotionnel, et doivent retirer les offres et codes promotionnels expirés de leurs sites web.
• Les affiliés ne sont pas autorisés à utiliser la fonctionnalité « click to reveal » (cliquer pour révéler).
• Les affiliés ne sont pas autorisés à promouvoir Under Armour puis à établir un lien vers le site d'une tierce partie.
D'autre part, sauf autorisation écrite expresse d'Under Armour, l'utilisation des termes et des phrases suivants lors de la promotion d'Under Armour ou d'Under Armour Bonnes affaires ne sont pas autorisés : € de réduction, % de réduction, promotions, économies, discount, liquidation, démarque et soldes. 

Ceci inclut, sans se limiter à, la promotion d'Under Armour ou d'Under Armour Bonnes Affaires par le biais de contenu du site, e-mail, publicité PPC, réseaux sociaux ou métatags.

Conditions supplémentaires pour Under Armour Bonnes affaires
Les affiliés sont encouragés à promouvoir la collection Under Armour Bonnes affaires. Cependant, l'inventaire est souvent limité et tout effort professionnel affilié susceptible de créer une forte demande pour un produit unique ou quelques produits risque d'engendrer la déception des clients si l'inventaire en question est rapidement épuisé. C'est pourquoi les affiliés sont liés par les conditions suivantes :


• Tout affilié effectuant la promotion d'articles Under Armour Bonnes affaires n'est pas autorisé à effectuer une promotion de masse d'un article unique ou d'une petite collection d'articles sans l'autorisation écrite préalable d'Under Armour.  Ceci inclut la promotion multi-canaux, y compris mais sans se limiter à, l'e-mailing et les réseaux sociaux.


Politique en matière de courriel et de réseaux sociaux
Tout e-mail envoyé par un affilié visant à promouvoir Under Armour doit avoir été approuvé par écrit par Under Armour.  D'autre part, il est interdit aux affiliés de s'engager dans des activités de spamming, d'e-mailing en masse illégaux, et d'envoyer des e-mails enfreignant la loi CAN-SPAM de 2003 (y compris les amendements ou lois ultérieures) ou toute autre règle, loi ou règlement régissant le marketing et la publicité par e-mails.
Les affiliés ne sont pas autorisés à promouvoir Under Armour par le biais de réseaux sociaux payants ou non sans l'approbation préalable écrite d'Under Armour.  Les réseaux sociaux incluent, sans se limiter à, Facebook, Twitter, LinkedIn, Foursquare et Pinterest.


Politique en matière de logiciels
Under Armour reconnaît que la technologie disponible aux affiliés subit des changements constants. Ceci dit, en règle générale, les affiliés ne sont pas autorisés à utiliser la technologie sous forme de logiciels pour promouvoir Under Armour, sauf avec le consentement écrit d'Under Armour.


La technologie par logiciel peut inclure, sans se limiter à : applications PC, barres d'outils, module d'extension de navigateur, extensions de navigateur, boutons de navigateur, widgets, applications Facebook, extensions/modules d'extension de blogs, applications mobiles, vidéos et lecteurs vidéo. 

Cette définition inclut également tout logiciel qui surgit sur l'ordinateur de l'utilisateur après l'arrivée de l'utilisateur sur le site web d'Under Armour. 


Cela signifie que tous les clics qui redirigent vers le site Under Armour doivent provenir d'un lien affilié sur lequel l'utilisateur doit réellement cliquer. Les cookies forcés ne sont pas autorisés.
Toute omission de l'usage de technologie logicielle auprès de notre équipe Under Armour constitue une infraction aux présentes conditions générales et entraînera l'expulsion du programme Under Armour.  

Commandes employés et athlètes sponsorisés
Les commandes passées par les employés d'Under Armour ou les athlètes sponsorisés par Under Armour ne donnent pas droit à une provision.  


Politique en matière de recherche PPC
Tous les affiliés déterminés à réaliser des ventes pour Under Armour par le biais de programmes publicitaires basés sur le système de Pay Per Click (PPC) doivent adhérer aux termes suivants. 

Les restrictions en matière de termes figurent ci-dessous. Veuillez contacter Under Armour pour obtenir la liste des mots-clés approuvés ou à résultat négatif.
• Les affiliés ne sont pas autorisés à effectuer une offre sur les mots ou phrases-clés ci-dessous, ni à insérer dans des listings de recherche payante, les mots suivants :
o Marques de commerce Under Armour (y compris, mais sans se limiter à : UA, ARMOUR, UNDER ARMOUR, HEATGEAR, COLDGEAR, ALLSEASONGEAR, etc.) ;
o Phrases protégées d'Under Armour (y compris, mais sans se limiter à : PROTECT THIS HOUSE, ARE YOU FROM HERE, ALWAYS LETHAL, I WILL, etc.) ;
o Phrases ou marques de commerce protégées d'Under Armour mal épelées (y compris, mais sans se limiter à : Armor, Under Armor, Underarmor, Underarmour, etc.) ;
o Marque de commerce et terme générique (y compris mais sans se limiter à chaussures Under Armour, coupons Under Armour, etc.) ; et/ou
o Noms de produits (ex : chaussure de course UA Charge RC, t-shirt à manches longues UA Coldgear, etc.)
• Les affiliés ne sont pas autorisés à créer un lien direct vers le site web d'Under Armour, ni à utiliser un URL de redirection pour envoyer directement l'utilisateur vers le site d'Under Armour à partir d'une recherche payante de publicité.
• Les affiliés ne sont pas autorisés à utiliser l'URL à afficher dans les listings de recherche payante, mais peuvent utiliser les termes de la marque dans le sous-domaine ou destination de l'URL d'affichage.  Par exemple, il est permis d'utiliser votresiteweb.com/UnderArmour, mais pas underarmour.votresiteweb.com.
• L'affilié n'est pas autorisé à acquérir, posséder ou à émettre une offre pour tout nom de domaine dont l'URL contient les mots UA, Armour, ou Underarmour, même mal épelés (y compris et sans se limiter à Armor ou Underarmor).
• Il est interdit aux affiliés de s'engager dans toute activité de cybersquattage, typosquattage ou clics forcés.
• Les affiliés sont encouragés à contacter affiliates@underarmour.com pour savoir si l'usage ou l'émission d'une offre sur un mot-clé ou phrase constitue une infraction à cette section.