Overzicht

Wordans biedt een breed scala aan T-shirts, truien, shirts, polo's, caps, sport- en beroepskleding. Gespecialiseerd in basics, met 45 merken en 2700 modellen. BeschiVerzending en levering in 24 uur. Gratis levering vanaf €99. Gegarandeerd de beste prijs.

Primaire regio

Nederland

Betalingen

Toewijzingslengte (cookietijd)

30 Dagen

Links

Voorwaarden

 

Wordans.NL zal u 5% betalen op alle full price verkopen gegenereerd via haar affiliate programma voor nieuwe klanten 4,5% op bestaande klanten. Er is een 30-dagen cookietijd op het Wordans.NL programma.

 

Voucher Codes

 

Affiliates mogen alleen codes promoten die via het Wordans.NL affiliate programma worden verstrekt (hetzij door Awin, hetzij door Wordans.NL ).

 

Wordans.NL behoudt zich het recht voor de betaling van commissie in te houden indien affiliates een niet toegestane voucher code promoten. Elke affiliate die ongeoorloofde codes toont, kan ook zijn commissie op nul gezet zien totdat de code(s) verwijderd zijn. Waar voucher codes worden uitgegeven met een vervaldatum moet deze duidelijk worden weergegeven, en codes moeten worden verwijderd of expliciet gemarkeerd als vervallen na deze datum, tenzij u anders wordt geadviseerd. Affiliates die verlopen codes tonen zonder deze als verlopen aan te merken, kunnen uit het programma worden geschorst. Zorg er ook voor dat u zich houdt aan de best practice richtlijnen van de IAB-vouchercode.

 

Affiliate PPC Richtlijnen

Wordans.NL hanteert een strikt beleid ten aanzien van Paid Search activiteiten met inbegrip van, maar niet beperkt tot, zoekmachines, advertentienetwerken en social media plaatsingen. Wij staan geen enkele vorm van paid search activiteit toe zonder de toestemming van Wordans.NL . Het consequent overtreden hiervan kan resulteren in het weigeren van commissies en mogelijk schorsing van het programma.

 

Trefwoorden

Om eventuele keyword matching problemen te voorkomen, moeten affiliates de volgende trefwoorden als negatieve brede overeenkomst toevoegen aan alle Paid Search activiteiten:

Wordans

Needen

 

Lanceringen

 

Er zullen enkele high profile lanceringen zijn waar Wordans NL geen commissie over zal betalen. Deze zullen worden gecommuniceerd door Awin via de news manager binnen 24 uur nadat het product is vrijgegeven. Zorg ervoor dat u bent ingeschreven om deze e-mails te ontvangen. 

 

Geen lancering producten mogen worden gecommuniceerd door affiliates, tenzij gecommuniceerd door Awin of Wordans.NL. Alle producten die vóór de overeengekomen lanceringstijd worden gepromoot, zullen resulteren in afwijzing van de verkoop.


 

Wordans.NL heeft het recht om commissies te annuleren van verkopen waarvan zij geloven dat deze in strijd zijn met deze voorwaarden.

 

Wij staan niet toe dat affiliates de site scrapen voor product. Alle filialen moeten de verstrekte feeds gebruiken als een middel om toegang te krijgen tot het product.